CHOC NUTELLA POD HOMEMADE


Assalammualaikum...

Jom dapatkan produk baru saya.choc nutella pod.100% dari choc nutella.πŸ˜¨πŸ˜¨πŸ˜ƒπŸ˜ƒ..

Sedang cari agen yang benar2 serius untuk jual produk baru ni.sapa berminat.

sms/whatsapps 010-2266217




nutella pod klang
choc nutella pod sebelum di letak nutella

Fresh from oven..baru siap bakar ni..ni di panggil pod.mmg guna nutella dan choc chip beryl's.πŸ˜€πŸ˜€

choc nutella pod
choc nutella pod yang dah siap2 di paipkan nutella
nutella pod klang
siap dah packing
nutella pod shah alam
choc nutella pod yang dah siap dari dekat


Paatikan dari mamhousewife cakes yg original dan logo stiker yg betul


Nampak sedapkan..nyummy...dah rasa mmg sedap pon..hehe..

Ni choc nutella pod yang dah dipaip kan dengan choc nutella..so nyummy...taste my mum and my son..dua2 suka..kalau orang tua dan kanak2 suka.apatah lagi org peringkat tengah2kanπŸ˜†πŸ˜†

20an,30an dan 40an kan..jom..jom..dapatkannya..macamana nak dapat..pos pon boleh guna pos laju..tp kalau coklat tu lari terkeluar dr pod ke,terlekat kt belas ke..saya xboleh nk buat apa..risiko kena terima..melainkan bekas pecah dan terburai..

Kalau nak cod pon blh..
Sy duduk selayang baru sahaja.
Self pick up

1 bekas rm12/8pcs

Cod weekend
Petron bukit raja (klau blk umh keluarga)
Shah alam
 petron bandar baru selayang
selayang baru

Sms/whatsapps/wechat
010-2266217

Cheese cake leleh dan snow cheese


All about cheese cake leleh or cheese cake snow....order from customer...thank all...next time order lg ya...

HARGA BORONG

Cheese cake leleh
Rm2/bekas (s)
min 1000 bekas

Rm3/bekas (s)
min 500 bekas

rm3.50/bekas (s)
min 300 bekas

min Rm6/bekas (m)
Min 30 bekas

Rm15/bekas (L)
Min 15 bekas

Snow cheese cake
Rm12/bekas (L)
Min 15 bekas

Rm30/bekas (XL)

rm60/biji-kek birthday-min 2kg

Flavour
Vanila lemon
Strawberry
Coklat
Oreo
Blueberry

HARGA RUNCIT

Cheese Cake Leleh
Rm10/bekas (m)
min 3 bekas

Rm20/bekas (L)

Snow Cheese Cake
Rm18/bekas (L)
Min 2 bekas

Rm30/bekas (XL)

Berminat?
Sms/whatsapps 010-2266217 (liyana)
Harga boleh dirunding dan mengikut budget anda

KEK COKLAT MOIST UNTUK TAQIF


Alhamdulillah...dah habis dah pon kek ni kena makan...baru nak pos entry kat sinikan...pape pon kek ni memang sangat sedap..kaya dengan coklat.coklat beryl's ok..bukan coklat murah2 ya...sangat-sangat sedap...

Ni deco simple je sebab taqif tak sabar nak makan..panas pon lg...kalau nak tempah boleh je..tapi insyaAllah deco lebih mantap...apa...xcaya...betul...dah agak lama xpost2 entry pasal kek kan..buz lor...hehehe....

Pape pon kalau nak tempah boleh je...
1kg rm30-murahkan..bermula dr rm30...bergantung pada deco.4
2kg rm55
Ni kalau deconya simple

Nak tempah untuk doorgift atau jamuan...boleh
rm1/bekas
min 1000 bekas

Rm1.20/bekas
min 500 bekas

rm1.50/bekas
min 300 bekas

rm2/bekas
min 100 bekas

insyaAllah..homemade kek akan menggunakam coklat beryl's..

Berminat?
Sms/whatsapps 010-2266217
Ayo..jom order..
Semua kek boleh dipos..ikut kawasan...insyaAllah sampai dalam keadaan selamat sejahtera..

KUIH KAPIT



New project in 2014
InsyaAllah kuih kapit ni akan jd salah satu projek raya tahun 2014.nanti bulan 5 dan 6 bolehlah buat sample kuih ni bagi orang rasa..hopefully berjaya..seperti biasa.choc chips femes amos akan jadi biskut raya top lagi seperti tahun2 lepas.sama macam biskut golden almond.berikut antara biskut raya tahun 2014 yang akan dibuat
1.biskut raya choc chips femes amos
2.biskut raya golden almond
3.kerepek ketam
4.kerepek popia cheezy crackers
5.kuih kapit
6.nutella brownies
7.congo bars
8.
9.
10.

insyaAllah 10 kuih raya akan di buat...doakan yang terbaik untuk saya ya...(^_^)

Cara nak jadi Ahli shaklee

video


jom jadi ahli shaklee di bawah empayar jutawan shaklee..
akan di masukkan di dalam group shaklee yang aktif jika anda berminat nak berniaga
akan di ajar secara online dan offline

berminat?
sertai hari ini dan lebih banyak ganjaran yang akan anda dapat

SPICY RACK







- A Stylish Rack with an elegant design for a Sleek and Modern look.
- Keep herbs, salts, spices, condiments in an airlock container
- Convenient see through container adds visual appeal.
- A must have Accessory for every Kitchen.
- Easy Pop-up Lids for the contents fresh; keeps un-fresh air out and full flavour in
- Height of stand 8 inches,Containers 3″ x 2.5″ and each Container holds up to 4oz of your favourite Spices.
-6 containers to keep your herbs and spices fresh
- An ideal gift for friends relatives for the holiday seas

rm35 semenanjung
rm40 sabah/sarawak

KENALI VITAMIN B UNTUK KANAK-KANAK DAN DEWASA

Apakah manfaat dari vitamin B1, B6 dan B12 ?

Vitamin B1
Sumber : beras merah, kuning telur, ikan, kacang dan gandum
Manfaatnya :
melancarkan metabolisme
melancarkan peredaran darah
mengoptimalkan aktiviti kognitif dan fungsi otak
mencegah terjadinya kerosakan urat saraf
memulihkan gangguan saraf

Vitamin B6
Sumber : daging, hati, ginjal, ikan, kacang dan beras tumbuk
Manfaatnya :
memlancarkan metabolisme
meningkatkan kekebalan tubuh
menjaga keseimbangan garam-garam mineral
membantu sintetis RNA dan DNA

Vitamin B12
Sumber : hati, ikan, susu dan olahannya, daging, telur dan rumput laut
Manfaatnya :
mencegah kerosakan urat saraf
membantu pembentukan sel darah merah
melancarkan metabolisme sistem tubuh
mengubah karbohidrat, protein dan lemak kepada tenaga

Kekurangan vitamin B Complex boleh melemahkan sistem saraf dan mengganggu fungsi otak yang mana akan meningkatkan lagi risiko penyakit jantung. Kekurangannya juga boleh menyebabkan pembentukan sel abnormal dan boleh mengakibatkan anemia.

Selain itu, kekurangan vitamin B Complex juga dikaitkan dengan masalah seperti depresi dan kehilangan memori. Terdapat beberapa keadaan di mana kekurangan vitamin B Complex akan menimbulkan masalah kesihatan seperti keletihan, sesak nafas, insomnia, kurang konsentrasi dan mudah tersinggung.

KELEBIHAN VITAMIN B KOMPLEKS

1. Menghasilkan tenaga dan berperanan dalam membantu kemampuan berfikir.
2. Mengelakkan penyakit beri-beri.
3. Merangsang pertumbuhan pada kanak-kanak.
4. Diperlukan untuk kesihatan mata, kulit, kuku dan rambut.
5. Penting untuk sirkulasi dan fungsi normal sistem saraf.
6. Mencegah stress.
7. Menguatkan antibodi tubuh.
8. Amat penting untuk aktiviti sel genetik.
9. Diperlukan dalam pembentukan protein asid amino.
10. Diperlukan untuk memproses dan perbaikan sel-sel darah merah.
11. Mencegah anemia.

KELEBIHAN VITAMIN B COMPLEX UNTUK KANAK-KANAK

1. Merangsang pertumbuhan.
2. Meningkatkan kemampuan berfikir.
3. Memberikan tambahan tenaga.

KELEBIHAN VITAMIN B COMPLEX UNTUK ORANG DEWASA

1. Menambah tenaga.
2. Mengurangkan stress.
3. Melambatkan proses uban di rambut.
4. Membantu meningkatkan konsentrasi.

KELEBIHAN VITAMIN B COMPLEX UNTUK IBU MENGANDUNG

1. Amat diperlukan untuk pembentukan dan aktiviti sel genetik.
2. Mencegah anemia (tekanan darah rendah).


Shaklee mempunyai vitamin B dan mempunyai asid folik
berminat nak cuba?
Rm53.75/botol
rm120 biji
sehari 1 biji
nak harga murah lg?jom mendapat jd ahli shaklee hari ini juga.


liyana
Sms/whatsapps/wechat 010-2266217

Jom dapatkan VITAMIN SHAKLEE pada HARGA AHLI

Akhirnya keistimewaan harga ahli tetap milik ahli sahaja.tiada lg perang harga.tiada lg jual bawah harga ahli..yg pasti hingga kini sy heran.sebab org biz nk untung.tp ada yg biz nak rugi kerana penjualan bawah harga ahli.

Kalau korang nak tau, Mulai 1 April 2014,SHAKLEE dan menetapkan/dan mengeluarkan perintah mcm raja2 tu, penjualan dengan HARGA AHLI kepada mereka yang BUKAN AHLI adalah tidak DIWAJIBKAN..TIDAK BOLEH LANGSUNG.mau kena buang daerah nanti kalau raja (SHAKLEE) dan murka.
Elok sangatlakan, kalau tak, nanti takde beza dan keistimewaan pulak pada yang bayar untuk dapatkan keahlian ni..

Adilkan untuk semua ahli shaklee? Dah bayar keahlian rm65 seumur hidup..ni yg harus dapat.harga ahli..Siapa langgar rules ni memang padahlah menanti..Kalau kena report, bye2 la biz SHAKLEE..terminate terus keahlian anda.sekarang ni jumpa je yg buat gitu..terus report..kawan ke lawan..abislah..

So jom pakat ramai2 jadi ahli shaklee...xrugi pon..sebab sangat2 UNTUNG.setakat bayar harga ahli rm75(wm) dan rm85 (em) anda rugi...?no..no..no..buat kata aqil...

Meh rapat2 saya bagitau...betapa UNTUNG nya anda sebenarnya join ahli walaupun ANDA MAKAN SENDIRI & TAK BERBISNESS

rapat lg.. Meh baca ni pelan2..sampai bayangkan..

1) KEAHLIAN SHAKLEE ni SEKALI je bayar & SEUMUR HIDUP.xperlu dah lagi nak RENEW bagai dah.
Sehingga hayat anda tau.. JIMAT dah kat sini.

Xaktif pon xpe..katakan bln ni beli,bln depan 2 3 bln xbeli..kemudian bln berikutnya beli lg..xpe..keahlian anda TETAP sama.xperlu dah nak RENEW2..gunakan aje id shaklee tu.

2) Jadi Ahli, korang dapat keuntungan sehingga 20-30% daripada harga runcit.dan yg pastu setiap bulan pasti ada vitamin yang akan anda dapat harga MENJUNAM2 JATUH sehingga 15% keuntungan

Setiap bulan SHAKLEE ada buat promosi Beli 6 Percuma 1 kan ? So, korang akan dapat 1 lagi vitamin yang sama tu free. Dari segi kosnya, dah tentu2lah kita akan dapat jimatkan?

3) CASH BACK a.k.a BONUS

Bagi yang tak biz, anda STILL UNTUNG. Camne nak dapat bonus ni ?

Kumpul2 order kawan2,sedara mara.Bila order terus banyak dalam satu bulan yg sama dengan pembelian RM 450 ke atas atau min 150uv, korang dah layak dapat bonus.. Mudah je kan ? Postage rm10 (wm) atau rm20 (em)

Tak kira berapa banyak yang korang order. Tak kira berapa berat barang tu..pembelian bawah rm800.postage rm10 (wm),rm20 (em) je..
DAN...
Kalau beli rm800 (wm) atau rm1,000 (em) ke atas dalam satu pembelian, Postage PERCUMA !
UNTUNG lagi ...fuhhhhhh

4) TAJAAN

Kenapa perlu ada TAJAAN? dan TAJAAN TU APA PULAK?
Berdaftarlah dengan orang yang mampu membantu anda dari segi kenalpasti hala tuju shaklee.yang boleh guide anda.insyaAllah anda dapat la tunjuk ajar yang sepatutnya bila satu hari nanti anda nak serius jana income dgn Shaklee.

tajaan anda yang akan membentuk hala tuju anda jika ingin berbisness

5) FRIENDLY

Katakanlah anda bercuti,balik kampung.tertiba ada orang kampung ke,sedara mara ke,kengkawan ke order atau pon vitamin anda abis masa kat kampung tu,Branch dan HQ jauh ni.atau memang xde kt situ.
Haaa...dengan adanye ID sendiri, korang just order je online kat www.shaklee2u.com.my
Klik, order, bayar & tunggu vitamin sampai esoknya..kalau order sebelum pukul 3 ptg.pos hr yg sama.

Senangkan..macam beli barang kt zalora tu..klik2 je..sangat MUDAH.

So, jika anda pengguna tegar produk Shaklee, jom join jadi ahli shaklee.
Takyah dah main survey harga..sebab semua harga dah tetap.bukan ahli dapat harga runcit.ahli dapat harga ahli.

Psssttt..kalau tertiba anda SERIUS nak JANA INCOME dengan Shaklee ni, lagi banyak faedah korang akan dapat tau...tgk SINI

liyana
Sms/whatsapps/wechat 010-2266217
Master 2B in shaklee

BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA AMMAR

Nama:Muhammad Ammar Amsyar

DOB:29 April 2015
Masa:3:42 pagi
Berat:2.96 kg
Panjang:50 cm

1 Bulan
Berat: 4.4 kg
Panjang: 53 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.4 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.6kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah


Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan