TESTIMONIAL TATI SKINCARE TERBAIK

Assalammualaikum blogger....

hari ni mama excited sangat nak bercerita..nk bagitau ni...hehe....sebelum ni muka mama ni selalu sangat CIK JERAWAT keluar dekat area dagu ni..lagi2 selepas bersalinkan ammar..boleh dikatakan selalu sangat ada.selepas keluar satu.satu keluar lagi..

then lagi 1 bawah mata ni...eh keliling mata dah kedut2...dah nampak dah kesan umur 30an..huhuhu...tak boleh jadi ni..dah lah CIK HUSBAND SEBAYA...anak dah 3..korang taulahkan kalau dah beranak 3 ni macamana...urat sana sini putus..so memang kena JAGA LUAR dan DALAM...

so VITAMIN SHAKLEE mama memang ambil everyday..VITAMIN FEVRET.vit c,b comp, vitalea, omega, alfalfa, ESP dan ostematrik....ni DALAMAN ni...



 LUARAN macamana pulakkan...so seach punya search punya cara....mama terminatlah 1 produk ni...TATI SKINCARE...produk ni memang baca punya baca dia punya testimonial semua mengugat iman betul...Perasaan ingin nak memcuba tu tinggi dari produk2 lain..yang PENTING ADA KELULUSAN KKM..


 ni mama nak share testimonial sendiri...br lepas smbyg..so muka mmg fresh.xpakai pape..ni selepas penggunaan TATI SKINCARE..

alhamdulillah.😃😃
1.parut luka masa kecik dah semakin pudar.😁

2.pori2 dah mengecil.sebelum ni mmg besar2..kalau ambil gmbr tu memang nampak terang2.😊

3.bawah mata ni.cik suami selalu tegur..dah berkedut.sebab dah berusia..30an kan..kalau pakai bedak tu memang nmpk lah garis2 tu..buruk..sekarang dah semakin kurang dah kedutan tu..😆

4.cik J selalu keluar kat area ni..tp ni dah xde..kadang2 je kalau kurang minum air/letih..tp kejap je..sehari dua dah hilang blk.

 psst..yg kt pipi tu bukan cik J ya..tu nama dye tahi lalat..tu mmg xblh nk buat apa dah..kt pipi mmg byk bnd ni..😂😂

yang bawah ni gambar sebelum


yang ni gambar selepas menggunakan TATI SKINCARE


 

nak macam mama x? muka glowing2..xde dah kedut2 bawah mata..mata xde dah macam panda ke..
pori2 dah kecik.cik J segan2 nak keluar dah.yang penting muka halus,mulus dan gebu

lagi?




berminat?
jom dapatkan set trial
5 in 1
rm89 free postage

nak murah lg?
WHATSAPPS TAIP SAYA NAK TATI SKINCARE
010-2266217



Post a Comment

BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA AMMAR

Nama:Muhammad Ammar Amsyar

DOB:29 April 2015
Masa:3:42 pagi
Berat:2.96 kg
Panjang:50 cm

1 Bulan
Berat: 4.4 kg
Panjang: 53 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.4 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.6kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah


Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan