DISNEY- PYJAMAS KANAK-KANAK




  ND001
SIZE:
2y
3y
4y
5y
6y

RM27 EXC POSTAGE




  ND002
SIZE:
2y
5y
6y

RM27 EXC POSTAGE


 
  ND003
SIZE:
2y
3y
4y
5y
6y
7y

RM27 EXC POSTAGE





  ND004
SIZE:
2y
3y
5y
6y

RM27 EXC POSTAGE


A-152
SIZE:
2y
3y
4y
5y
6y
7y

RM27 EXC POSTAGE








A-152
SIZE:
2y
3y
4y
5y
6y
7y

RM27 EXC POSTAGE






A-152
SIZE:
2y
3y
4y
5y
6y
7y

RM27 EXC POSTAGE







A-152
SIZE:
2y
3y
4y
5y
6y
7y

RM27 EXC POSTAGE







A-152
SIZE:
2y
3y
4y
5y
6y
7y

RM27 EXC POSTAGE







A-152
SIZE:
2y
3y
4y
5y
6y
7y

RM27 EXC POSTAGE






A-152
SIZE:
2y
3y
4y
5y
6y
7y

RM27 EXC POSTAGE







A-152
SIZE:
2y
3y
4y
5y
6y
7y

RM27 EXC POSTAGE







A-152
SIZE:
2y
3y
  4y  

RM27 EXC POSTAGE







A-152
SIZE:
2y
3y
4y
5y
6y

RM27 EXC POSTAGE

ORDER:
WHATSAPPS/TELEGRAM
010-2266217









SWIMMING SUIT DISNEY KANAK KANAK





















SWIMMING SUIT
SIZE : 1y - 10y
RM45 EXC POSTAGE
WHATSAPSS : 010-2266217
INSTAGRAM : toyandkidswear
PAGES FACEBOOK : toy and kids wear

VICTORIA SECRET BODY MIST HARGA MURAH SELANGOR DAN KL





✔BODY MIST 250ML
✔EDT 30ML
✔LOTION 250ML

EDT DAN LOTION RM30/BOTOL EXC POSTAGE

👉RM50/BOTOL EXC POSTAGE
ORIGINAL BODY MIST 250ML

🕣🕘🕤SAMPAI HABIS STOK

Dropship dan wholesale di alu-alukan
✔ORDER NOW 010-2266217
VISIT INSTAGRAM : liyanadiabu

JERAWAT, JERAGAT DAN KULIT KUSAM-TATI SKINCARE NEW PACKAGING

tati skincare


Fenomena Tati Skincare !

Alhamdulilah, Tati Skincare menjadi pilihan ramai untuk merawat kulit bermasalah, mencantikkan kulit dan berjaya kembalikan keyakinan ramai setelah dibelenggu dgn masalah kulit yg teruk sehingga permintaan melebihi penawaran.

Oleh itu, pihak pengurusan Tati skincare telah mengambil keputusan untuk memperkenalkan design baru selari dgn trend terkini yang lebih ekslusif. Walau bagaimanapun pihak pengurusan tidak mengubah sama sekali formula asal tati skincare.

harga pengenalan RM89 FREE POSTAGE


harga asal rm120

KEISTIMEWAAN TATI SKINCARE :

✔️Menghilangkan jeragat dan pigmentasi
✔️Menghapuskan jerawat dan parut
✔️Mencegah whitehead / blackhead
✔️Mensekata dan mencerahkan tona kulit
✔️Membuang sel2 kulit mati dan mengatasi kulit berminyak
✔️Mencerahkan warna kulit, menjadikannya gebu dan mulus
✔️Melembab, menghalus dan mengecilkan liang pori
✔️Menghilangkan kedutan halus dan menganjalkan kulit
✔️Membuatkan kulit muka nampak bercahaya dan awet muda
✔️Kulit lebih berseri dan glowing semulajadi
✔️tanpa penggelupasan
✔️tanpa hyroquinon
✔️perubahan kulit muka boleh dilihat dalam masa 7 hari sahaja.

Ibu mengandung boleh menggunkan Tati Skincare mulai trimiester ke 2

SET 5 IN 1 TATI SKINCARE :

1. CLEANSER 60ml: NOT150200978K

2. DAY CREAM 5gm: NOT150200976K
*Membantu melindungi kulit dari sinar UV yang boleh menggelapkan kulit
*Sebagai alas bedak

3. SUNBLOCK CREAM 5gm : NOT150200977K
* Dipakai selepas memakai day cream
* Memberi perlindungan tambahan pada kulit
* Menjadikan kulit bertambah gebu dan berseri

4. NIGHT CREAM 5gm: NOT150200975K

5. TREATMENT CREAM 5gm : NOT150200974K

Selain Set 5in1 Tati Skincare juga didatangkan dengan
Serum dan Toner (Dijual berasingan)

GLOW WHITE COLLAGEN TONER

KELEBIHAN GLOW WHITE COLLAGEN TONER
✔Penyegar untuk merawat kulit berminyak dan berjerawat
✔Mengandungi estrak Papaya dan Alpha Arbuntin yang membantu mencerahkan dan melawan bakteria penyebab jerawat dan jeragat,
✔Menganjalkan dan mencerahkan kulit
✔Mengecilkan pori-pori,
Memudarkan parut jerawat,
✔Melembabkan kulit serta bertindak membantu menghilangkan tanda-tanda penuaan dan garis kedutan pada wajah
✔Menjadikan wajah glowing dan pinkish

GLOW WHITE COLLAGEN SERUM

KELEBIHAN GLOW WHITE COLLAGEN SERUM TATI SKINCARE :-
✔Mempercepatkan Proses Pencerahan Sehingga 3x Ganda
✔Menghilangkan Jerawat Dan Parut Jeragat
✔Mengurangkan Kedutan ✔Menghilangkan Jeragat
✔Menghalang Proses Melanin Yang Boleh Mengakibatkan Jeragat
✔Menjadikan Tona Kulit Lebih Sekata Dan Menghalang Dari Pigmentasi
✔Menegangkan Kulit, Menjadikan Kulit Lebih Lembut Dan Berseri
✔Kulit Muka Akan Kelihatan Awet Muda Seawal 7 Hari

CARA PENGGUNAAN TATI SKINCARE 5IN1 :

- Cuci muka dengan Beauty Soap 2x sehari
- Siang hari sapukan Day Cream dan diikuti Sunblock
- Malam hari sapukan Night Cream dan Treatment Cream

CARA GUNA GLOW WHITE COLLAGEN TONER TATI SKINCARE :-
1) Cuci muka menggunakan sabun dan dibilas bersih
2) Sapu Glow White Collagen Toner ke kulit secara lembut

CARA GUNA GLOW WHITE COLLAGEN SERUM TATI SKINCARE :-
Apply after cleansing and before apply night and treatment cream

Nak result yang terbaikk??

Untuk mendapatkan hasil terbaik dengan menggunakan produk dari rangkaian tati skincare..sesiapa yang ikut step dibawah, insyaAllah anda akan mendapat kulit wajah idaman seperti mana jelitawan2 TS yang lain

Step 1 (set 5in1 + toner)
Proses pemulihan kulit wajah. Menyingkirkan sel kulit mati. Merawat & memulihkan kulit wajah supaya bersih & licin.

Selepas 2 minggu dengan step 1..teruskan ke step 2 pula ye..

Step 2 (glow white collagen serum)
vitamin tambahan untuk kulit wajah akibat dr (step 1) proses pembuangan sel kulit mati. Menjadikan kulit lebih cantik, mengekalkan kesihatan kulit & kelihatan lebih glowing.

IKUTI STEP PEMAKAIAN SET LENGKAP TATI:-

** Mulakan pemakaian Tati Glow White Collagen Serum selepas 2 minggu penggunaan set asas Tati Skincare  5in1
** Pada masa ini sel2 kulit mati telah disingkirkan dan kulit sudah bersedia menyerap khasiat serum pada kadar optimum
** Bersihkan wajah dengan Tati Cleanser, diikuti pemakaian Tati Toner (bagi mereka yang menggunakan toner), kemudian baru sapu Tati Glow White Collagen Serum. Selepas itu sapu Tati Night Cream dan Tati Treatment Cream.

** Penggunaan di waktu malam memastikan kulit terawat dengan sempurna tanpa gangguan semasa kita tidur. Rasai perbezaannya dari hari ke hari setiap kali bangun pagi!

**Kesan sesuatu produk bergantung kepada kulit masing2, ada cepat ada lambat.Yang penting SELAMAT!!!

Halal dan Lulus KKM
Made in Malaysia (Kelantan)

1. Saya dah pakai TATI SKINCARE, tapi rasa pedih dan gatal??
Normal.proses rawatan sedang berlaku. Gatal terjadi akibat pengeluaran toksin (proses detox) dan kemungkinan ada resdung.

2. Kenapa saya guna TATI SKINCARE keluar jerawat?
Kulit individu tak sama, ada kesan yg cepat dan ada juga yg lambat, bergantung pada jenis kulit dan masalah yg dihadapi. Juga kesan daripada penggunaan produk yg terdahulu yg dikhuatiri mengandungi bahan kimia.

Tapi tak perlu risau, semua proses ni bersifat sementara.
Bagusnya semua kotoran dikeluarkan dari muka, cuma perlu bersabar untuk seketika.

3. Jika ada memakai produk kecantikkan yang lain dan ingin menukar kepada TATI SKINCARE bagaimana?
Rehatkan kulit selama 3-4 hari sebelum continue dengan produk baru

Tips pemakaian:
Pagi
Cuci muka--serum--day cream--sunblock

Malam
Cuci muka--serum--night cream--treatment cream

* stop penggunaan toner dan treatment cream buat sementara. Bila jerawat dah stop boleh guna toner dan treatment cream.

serum 20ml rm65
toner 30ml rm28
SEMUA KRIM-5g rm28
                          10g rm45
cleanser 60ml rm25
                 120ml rm39

semua exc postage

BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA AMMAR

Nama:Muhammad Ammar Amsyar

DOB:29 April 2015
Masa:3:42 pagi
Berat:2.96 kg
Panjang:50 cm

1 Bulan
Berat: 4.4 kg
Panjang: 53 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.4 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.6kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah


Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan