CC CREAM EXPERT CORRECTOR REEL BEAUTE

DAH LAMA CARI CC CREAM MACAM NI


Papp! Hah ini lah kalau dah bertemu jodoh yang benarrrr.
Siapa dah rasa, dah pakai, boleh feel dalam-dalam, bagaimana menusuk kalbunya sensasi ais meresap masuk ke dalam setiap liang roma kekakak..



Masa tu, rasa 'WOW'.. sapuan pun slow je sebah nak merasainya.
Masa tu kekakak pun perasan jap feel ala-ala model sambil sapu-sapu ratakan cc cream di muka. Giteww.

Dan....

TAK SANGKA BIJI KOLESTEROL PON BOLEH HILANG UOOLLSS




Rasanya ada yang mempunyai masalah macamni kan?
Di sekitar lingkaran mata, ada biji-biji halus. Itu kita panggil 'biji kolesterol'.
Susah kan kalau sesiapa yang dah ada. 
Level confident tu of coz low low low.

Susah kan kalau kekakak yang ada masalah ini. Tapi tak sangka pula dengan EXPERT CORRECTOR ni, mampu me-nyah biji-biji kolesterol pergi syuhh jejauh.

TAPI...TAPI..TAPI...YANG PALING BEST SEKALI...JERAWAT KECUT MUKA FLAWLESS


So??

Bertindak segera sebelum JERAWAT meninggalkan KAWAH di permukaan muka.

Nak ke nak?

Pernah kah anda belikan sesuatu untuk cermin luaran anda?

Ye wajah kita merupakan topeng dan cermin kita. Macamana anda lihat cermin, macam tu juga lah orang tengok wajah kita.

Kalau ada jerawat, orang siap kira berapa ketul jerawat kat muka kita. Sambil sembang tengok muka kita, sambil kira jerawat, kira jeragat, kira lobang-lobang yang ada. Haa sebab tu kalau perasan mata dia melilau merayap kat wajah anda, maknanya percayalah mereka sedang main kira-kira.

Hentikan semua itu. Hadiahkanlah EXPERT CORRECTOR supaya wajah anda bersih dan biarkan orang yang jadikan wajah anda 'mesin kira-kira' kepada padang mutiara bersinar2 di wajah anda.

Oder now.
Whatapp 010-2266217

SO APA TUNGGU LAGI, JOM REWARD UNTUK DIRI SENDIRI/ YANG TERSAYANG

Bila dah bekerja keras, korang mesti beli sesuatu yang cantik dan mahal sebagai TANDA REWARD untuk diri kan? Kan? Kan?

Apa guna, pakai barang MAHAL tetapi penjagaan muka??

apa kata,Kali ini REWARD diri dengan menggunakan PRODUCT PENJAGAAN KULIT.



Harga sebotol EXPERT CORRECTOR CC CREAM hanya RM 135/ 30 ML berbanding cc cream brand international harga rata-rata RM 380 - RM 490 untuk 10 ml. 

Dan keistimewaan CC CREAM kami, ada tambahan ICE ESSENCE. bila akak pakai, boleh rasa macamna sejuknya sensasi menyelinap menusuk ke setiap liang roma.
..
WHATSAPPS SEKARANG
010-2266217
010-2266217
TAIP "CC CREAM " UNTUK DAPATKAN DISKAUN YANG BOLEH BUAT ANDA TERSENYUM GEMBIRA..

Instagram: liyanadiabu
Pages facebook:  D'ttazaa signature

Post a Comment

BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA AMMAR

Nama:Muhammad Ammar Amsyar

DOB:29 April 2015
Masa:3:42 pagi
Berat:2.96 kg
Panjang:50 cm

1 Bulan
Berat: 4.4 kg
Panjang: 53 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.4 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.6kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah


Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan