CARA NAK KECILKAN LIANG PORI


Rasanya ramai sangat yang mengalami masalah liang pori macam ni kan? Liang pori yang besar dan terbuka. Dah macam muka kita berlubang kan? Malu ke malu??

uolls tahu tak kenapa liang pori kita boleh jadi macam tu? Apakah puncanya? Nak ke nak tahu??

Selalunya liang pori terbuka terjadi di hidung, dagu dan pipi. Kadang2 kat mana-mana tempat pun boleh jadi..😞

✔️Genetik
✔️ Penuaan
✔️Cahaya Matahari
✔️Kebersihan

Agak2 boleh tak kita cuba kecikkan liang pori nih?? 😅

Sebenarnya memang agak susah kita nak kembalikan pori2 kepada yang asal.. tapi tapi! kita boleh memperbaikinya dengan mencari produk yang sesuai untuk menutup liang-liang tersebut

Produk yang korang pilih mestilah membantu dari segi: 

🎀mengecilkan saiz liang pori 
🎀membersihkan liang supaya tak tersumbat 
🎀menghalang jerawat supaya tidak muncul akibat liang tersumbat

Haaa, korang rasa ciri2 tu ada tak pada CC Cream??

 Opkos lah ada uolls!! Tak payah cari jauh2, CC Cream reel beaute boleh caras semua liang pori jadi kecik..😁

Jangan biarkan hidup anda diselubungi pori2 terbuka..🙊

Apa pulak cc cream ni?

CC cream (Color Control) 
Cream adalah krim yang ringan dan sangat bagus untuk kulit yang tidak sekata dan memberi litupan yang semulajadi pada kulit. Fungsi utama adalah membantu memperbaiki kulit yang bermasalah seperti tona tidak sekata, bintik-bintik hitam (jeragat), liang pori terbuka, mencegah penuaan, mengurangkan garis halus, dan memperbaiki kulit yang mempunyai masalah kemerahan. Juga sesuai untuk dipakai sebagai alas bedak.


 Macamana nak guna cc cream ni?

Waaaaahhh...bagus sangat ke cc cream reel beaute untuk kecilkan liang pori ni?

Yee...sebab ada minyak argan..anti penuaan,cegah kulit dari sinaran matahari dan dapat baiki kolagen dan elastin...

Untuk kebersihan yang tahap best.korang boleh tanya saya tau..saya ada caranya..






Ni testimonial pengguna kita...tengok dia kata liang pori dia dah mengecil..
Apa lg..jom try uoolsss


Harga untuk sebotol cc cream rm135 free postage..

APA? 
MAHAL KE?
CER KIRA NI?


Murahkan....😆😆

wassap sekarang ke 010-2266217 untuk sental pori2 anda..

Sekarang tau...nak lg best taip "CC CREAM" 
dapat offer super best dari saya

INSTAGRAM: liyanadiabu



Post a Comment

BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA AMMAR

Nama:Muhammad Ammar Amsyar

DOB:29 April 2015
Masa:3:42 pagi
Berat:2.96 kg
Panjang:50 cm

1 Bulan
Berat: 4.4 kg
Panjang: 53 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.4 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.6kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah


Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan