SECANTIK ARTIS KOREA



Siapa yang suka artis korea kat sini, sila angkat tangan!! 🙋Ok, kita bukan nak cakap suka sebab lenggok tarian artis dia, tapi suka sebab kulit muka diorang.. Flawless kan? Selicin kulit telur kan chuolls? i is jeles tak???
.

Artis2 Korea ni jaaaaarang sangat make up tebal2 kecuali klo nak hadir certain majlis jurr. Selalunya, diorang lebih kepada konsep keluar rumah, cuci muka, pakai cc cream pastu lipgloss.. dah, jalannnn..

Kita patutnya dok negara panas ni, kenelah pakai macam tu jugak..Bukan lah dok tempek make up sampai kene cuci berkali2 pun still berbekas lagi..Sebab tu lah jerawat tak surut2 chuolls.🙊🙊

Kita contohi diorang..Jadi sesimple mungkin..Cantik secara natural! macam mana?? Pakai CC Cream reelbeaute mcm ahkak nie. Settle!! Kulit muka segar, tona sekata sampai jerawat pun hilang kene tenyeh dengan CC Cream reelbeaute

Mana nak dapat?? Whatsapp jurr kat sini:
010-2266217

RM135 SEBOTOL
MACAMANA SAYA NAK DPT LAGI MURAH?
whatsapps taip "CC CREAM "

Website: http://www.reelbeaute.com.my/
Post a Comment

BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA AMMAR

Nama:Muhammad Ammar Amsyar

DOB:29 April 2015
Masa:3:42 pagi
Berat:2.96 kg
Panjang:50 cm

1 Bulan
Berat: 4.4 kg
Panjang: 53 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.4 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.6kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah


Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan