JADI AHLI


INGIN JADI AHLI DAN MENJADI SALAH SEORANG JUTAWAN SHAKLEE??


BAGAIMANA NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?


1) beli 2 botol VIVIX anda akan dpt
- FREE membership
- FREE postage
- CASH bonus

2) beli 3 kotak Shaklee COLLEGEN POWDER anda akan dpt
- FREE membership
- CASH bonus


3) beli produk shaklee dengan total pembelian rm650 keatas anda akan dpt
- FREE membership
- CASH bonus


4)bayar RM75/RM85 tanpa beli brg

Best sangat.. menarik sangat.. teruja sangat bila FREE-FREE nie (^_^) Wow..menarikkan...jom dapatkan dengan free free dan free...sapa xnk benda free kan....dapat cash bonus tu yg xtahan tu..
U buy more.i give u special dengan more free...sapa nk bg free membership ooooiiii....


PERLU KE MAINTAIN POINT DALAM SHAKLEE?


Sekiranya untuk kegunaan sendiri, anda tidak perlu untuk maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu.


PERLUKAH MEMBUAT PEMBELIAN SETIAP BULAN UNTUK MAINTAIN KEAHLIAN?


Tidak, tidak perlu maintain point atau ada pembelian untuk maintain keahlian anda.


SEKIRANYA SAYA INGIN DAFTAR SENDIRI DI BRANCH, APA YANG PERLU SAYA LAKUKAN?


Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya 972611 (norliyana diabu binti shahbudin) sekiranya anda berhasrat untuk bersama2 dengan saya (satu hari nanti ke) dalam bisnes Shaklee sendiri secara online/ offline


APAKAH KELEBIHAN JADI AHLI SHAKLEE?


1)Ganjaran tunai (CASH)
[✓]Bonus peribadi sehingga 21%
[✓]Leadership bonus sehingga 6 level
[✓]Insentif Coordinator sehingga 1.5%

2)Program kereta (CAR)
[✓]Peluang mendapat insentif berupa wang tunai khas untuk pembayaran kereta

3)Percutian (CONVENTION)
[✓]Berpeluang menikmati percutian bertaraf 5 bintang yang ditanggung sepenuhnya oleh Shaklee sama ada didalam/ luar negara termasuklah peluang untuk menunaikan umrah.

===============================
➽Kepada anda yang ingin memperbaiki taraf ekonomi keluarga dan mempunyai IMPIAN untuk BERJAYA dalam biz.bonus setiap bulan dengan angka 2,3,4 dan xmustahil 5 dan 6 angka,kami sedia membantu anda.

[✓]Online/Offline coaching SECARA BERTERUSAN
[✓]Teknik marketing melalui FACEBOOK yang YANG BERKESAN
[✓]Info-info penting tentang bisness Shaklee
[✓]RAHSIA menjana WANG BESAR bersama Shaklee.

Apa tunggu lagi? Jangan berlengah…kerana mereka yang mahu BERJAYA adalah orang yang bertindak SEGERA!



Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli Shaklee di bawah bimbingan kumpulan JUTAWAN Shaklee anda boleh menggunakan ID Shaklee saya, 972611 sebagai Sponsor ID anda .Anda berpeluang menjana pendapatan 2, 3, 4, 5 malah 6 angka bersama Shaklee .InshaAllah…sekiranya anda berusaha pastinya ada pertolongan daripada Allah S.W.T. Ameen
Anda juga akan mendapat ‘coaching’ berterusan daripada ‘leaders’ hebat Shaklee apabila anda bersama kumpulan rahsia ‘coaching’ di Facebook.


Di dalam kumpulan tersebut anda pastinya tidak akan rasa rugi kerana kami ahli-ahli Shaklee sentiasa berbincang bagi membantu pengguna Shaklee dan semestinya perbincangan ilmiah itu sangat memberangsangkan kerana kumpulan ini merangkumi pelbagai kerjaya termasuk doktor, ahli farmasi, jururawat, ahli nutrisi, pegawai kerajaan, surirumah sepenuh masa, atau apa sahaja kerjaya

Mereka berpendapatan 6 angka

Teruja bukan .

Apa yang sangat menyentuh lubuk hati saya ketika pertama kali bersama kumpulan ini adalah mereka AMAT menekankan amalan rohani, iaitu dengan menjaga hubungan dengan Allah S.W.T dengan istiqamah melakukan ibadah-ibadah sunat.


Tidak pernah saya sendiri mendengar kumpulan MLM yang sangat fokus dan sentiasa menekankan amalan ini.

Jika Allah redha dengan kita, inShaAllah doa yang kita minta bersama usaha yang berterusan dan ibadah yang istiqamah diperkenankan Allah S.W.T.


Ameen Ya Rabb…

Pastikan anda berada di bawah kumpulan Shaklee yang TERBAIK.

Jangan risau kerana anda boleh membawa keluarga tersayang dalam setiap urusan Shaklee .

Anda boleh pergi sendiri ke cawangan berdekatan untuk membeli mana-mana produk Shaklee atau JOIN saya dengan menggunakan ID saya, 972611 atau hubungi terus saya norliyana 010-2266217 sebagai langkah mudah .

Terima kasih kerana mengunjungi kami  


Post a Comment

BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA AMMAR

Nama:Muhammad Ammar Amsyar

DOB:29 April 2015
Masa:3:42 pagi
Berat:2.96 kg
Panjang:50 cm

1 Bulan
Berat: 4.4 kg
Panjang: 53 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.4 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.6kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah


Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan