CHEESE COMBO SET

MEH...RAPAT...RAPAT..PAKAT..PAKAT...BELI INI CHEESE POWDER...SANGAT SEDAP DAN MELAZATKAN..GERENTI SEDAP DAN SAMA RASA MACAM CHEESE DEKATKFC..TAK PERCAYA....????????TRYLAH BELI..SANGAT MURAH DAN BERPATUTAN...

BOLEH MAKAN DENGAN APA SAHAJA YANG UOLS NAK...BURGER,KEROPOK,KENTANG,CHICKEN BALL,NUGGET,AYAM GORENG,MACARONI,LASAGNA,DAN SEBAGAINYA...

MUDAH JE...CUMA BANCUH DENGAN AIR SUAM..KACAU DAN DAH BOLEH MAKAN....SESUAI MAKAN WAKTU PAGI,TENGAHARI,PETANG DAN MALAM..UNTUK FAMILY,KERAMAIAN,JAMUAN DAN SEBAGAINYA...

KAT CNI PON ADA JUAL ALA2 COMBO SET MACAM KAT KFC GAK

COMBO A (RM26)
2 PACK (400G) + FREE POSTAGE

COMBO B (RM36)
3 PACKS (600G) + FREE POSTAGE

COMBO C (RM45)
4 PACK (800G) + FREE POSTAGE

COMBO D (RM64)
5 PACK (1000G) + FREE 1 PACK (200G) + FREE POSTAGE

KALAU YANG DUDUK SABAH SARAWAK KENALAH TAMBAH RM3 JE LG..

MACAMANA NAK ORDER?
JUST EMEL JE: djindhouz@yahoo.com
PASTU BAGITAU NAK COMBO MANA
TGGLKAN NAMA,ALAMAT DAN NO HF..
SENANGKAN
JOM APA LAGI...MEH BELI

LUV CHEESE SAY CHEESE








KTM OH KTM....KENAPA?


huhuhu....sedihnya bila kita pos barang dekat customer,tapi barang tak sampai kat customer kita....tu lah berlaku kat mama..bukan barang tu sikit dan murah...barang yang bernilai rm200++..banyak tu...mama pos guna KTM sabtu lepas...tapi sampai sekarang barang tu xjumpa lagi...macamana lah pakcik2 KTM buat kerja sampai barang hilang pun xsedar..bukan xde tracking no...hari ni je dah masuk 5 hari...selalu kalau pos barang guna KTM 1 hari dah sampai kat customer...bukan mama tak nak guna perkhidmatan lain..faktor MAHAL..sebab barng yang mama pos ni berat...5kg...guna KTM MURAH DAN CEPAT SAMPAI...nak salahkan sapa pun tak tau...KTM JB,OR KTM KL OR KTM IPOH..sebab barnag yang mama nak pos ni tu ipoh..from jb transit kat kl dan terus ke ipoh....aishhh....pening kepala mama....

KTM OH KTM......................what happen..........

Pokok beracun..sila alert!!


Sila perhatikan pokok hiasan ini betul-betul. Jika anda sayangkan... anak-anak dan keluarga anda, musnahkan pokok hiasan ini segera. Sekiranya anda menanam di kawasan rumah, meletak diruang tamu atau di tempat letak kereta. Pastikan selepas membaca posting ini segera pindahkan pokok ini ke tempat yang jauh dari anak-anak anda.

Pokok hiasan ini adalah yang sangat beracun boleh mengakibatkan kematian sekiranya anak anda mengigit daunnya. Kandungan racun yang kuat boleh membunuh kanak-kanak dalam masa kurang dari 1 minit. Bagi orang dewasa pula boleh membawa maut kurang dari 15 minit. Bayangkan betapa kuatnya racun yang terdapat pada daun pokok ini. Racun atau getahnya yang masuk ke dalam mata boleh menyebabkan buta.

Kanak-kanak yang suka mengunyah terutama yang berumur 1 tahun ke 3 tahun yang tidak tahu apa-apa mungkin terkunyah daun pokok hiasan ini yang anda letak diruang tamu atau ditempat letak kereta, membawa padah.

Kesan apabila mengigit daun beracun. Lidah akan terus membengkak dengan serta merta dan menghalangkan penafasan. Ini akan menyebabkan kematian kerana tidak dapat bernafas. Sila sampaikan kepada jiran-jiran dan saudara mara yang menanam pokok hiasan ini supaya memusnahkan pokok ini segera.

Pokok ini sering terdapat di pejabat-pejabat dan sekolah-sekolah sebagai pokok hiasan kerana senang dijaga. Ia berasal dari Kenya , Rwanda dan Uganda . Senang tumboh di iklim negara ini. Daun yang besar dan hijau selalu diletak di kawasan taman awam. Berhati-hati ok.

SUMBER: http://www.liyanaa.com/

BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA AMMAR

Nama:Muhammad Ammar Amsyar

DOB:29 April 2015
Masa:3:42 pagi
Berat:2.96 kg
Panjang:50 cm

1 Bulan
Berat: 4.4 kg
Panjang: 53 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.4 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.6kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah


Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan