CONTEST SENYUMAN SI CILIK


NEW ENTRY DIBAWAH CONTEST INI


Tergerak pulak untuk anjurkan contest yg kedua dari mama...yang pertama dah lepas..kali ni
tak taulah dapat sambutan ke tak....harap2 dapatlahkan??

Jom ramai2 join contest ni...

Syarat-syaratnya mudah jer...mcm contest2 yg lain juga:

  1. Mesti menjadi follower mama housewife tau dan beritahu nick name yang digunakan.
  2. Tajuk entry anda mestilah -contest senyuman si cilik
  3. Letak banner di entry dan side bar anda dan jangan lupa linkkan ke blog mama housewife
  4. Post entry gambar senyuman paling comel si cilik anda...tak kisahlah gambar dalam keadaan apa pun, janji si cilik anda comel senyumannya..
  5. Akhir sekali tinggalkan komen dan link anda di entry ini SAHAJA...
Senang kan??

Hadiah : tak sure lagi tapi hadiah memang menarik dan puas hati untuk pemenang yg bertuah
Pemilihan : berdasarkan gambar si cilik yg senyumannya sangat comel..

Pesanan : rajin2 lah jenguk blog mama housewife, sebab mama akan buat pengumuman pemenang dekat blog mama.so sesiapa yang menang tak tuntut hadiah,hadiah akan diberi pada yang simpanan.

Tarikh Tutup:

12 Februari 2011


31 Januari 2011

Tambahan

Model: baru lahir sampai 3 tahun
Post a Comment

BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA AMMAR

Nama:Muhammad Ammar Amsyar

DOB:29 April 2015
Masa:3:42 pagi
Berat:2.96 kg
Panjang:50 cm

1 Bulan
Berat: 4.4 kg
Panjang: 53 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.4 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.6kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah


Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan