Batuk dan Selsema berhenti dengan Essensial Oil Young Living

semalam aqil batuk dan selsema tidak henti2..
berapa kali bgn malam untuk buang hingus dan kahak batuk.

saya usaha dengan sapu EO + pevoo yang dah di blend

alhamdulillah dah berhenti dengan izin Allah dan usaha sy nak anak pulih dari itu

Musim batuk dan selsema sedang melanda dengan cuaca tidak menentu.

Ikhtiar dengan diffuse EO Thieves, lavender dan RC di udara bagi membunuh patogen

Lagi-lagi dalam rumah yang ada orang batuk dan selsema dan demam

Sangat mudah nak berjangkit dengan orang lain.

Lagi-lagi,
Penyakit bawaan udara sangat cepat merebak.

1 botol ni 15ml utk belian loose
15ml bersamaan dgn 300 titik
sekali titik 1-3 titik
kalau ikut penggunaan hari2 sekali boleh thn sehingga 3 bln lbh
tapi xkan kita guna hari2 EO yg samakan..

jom dapatkan segera

whatsapps 010-2266217

DARINA SHOWER BODY SCRUB WHITENING

produk ni adalah skrub + body shower

antara kebaikkannya:

💜boleh menghilangkan daki
💜Buang sel kulit mati
💜cantikkan kulit
ada vitamin c
💜cerahkan kulit
💜lembapkan kulit
💜bau wangi
halal utk solat
💜boleh ilang parut nipis
💜hilangkan selulit
💜buang lemak

Bahan2

extrak aloe vera
ekstrak walnut shell powder
extract sejenis rumpai
extrack passion fruit
ekstak olive oil
ekstrak kelapa

BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA AMMAR

Nama:Muhammad Ammar Amsyar

DOB:29 April 2015
Masa:3:42 pagi
Berat:2.96 kg
Panjang:50 cm

1 Bulan
Berat: 4.4 kg
Panjang: 53 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.4 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.6kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah


Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan