IV MIST AROMATIC NANO OIL

Iv mist aromatic nano oil

Anda bertuah kerana berjumpa dengan penawar pelbagai penyakit luaran terhebat....kerana ivmist adalah 100% herba, tiada bahan kimia dan tiada kesan sampingan.

10 herba serata dunia yg hebat dan tak dapat dinafikan kelebihannya.. .
10 herba ini menjadikan ivmist penawar terhebat no. 1

Anda cuma perlu Sembur-Sembur sahaja..cukup mudah..

Kandungan dari 10 ramuan semulajadi terhebat 

1- Habatussauda
2- Saffron
3- Argan
4- Pudina
5- Kelapa Dara
6- Limau purut
7- Halia
8- Halia bara
9- Serai
10-Eucalyptus


Iv mist aromatic nano oil


Apa kandungan dan khasiat ivmist?

📄Kandungan & Khasiat🔎
IVMistOil Rumusan Terhebat Nano Bio Teknologi menghasilkan zarah minyak yang lebih HALUS!!!Sehingga boleh disembur seperti air,dan kadar serapan kedalam kulit begitu pantas boleh dirasai!!!👍👍 

Antaranya Bahan Dan Khasiat :

🔹Habbatus Sauda
antibakteri,melancarkan buang angin,sakit perut,batuk,asma DLL

🔹Esktrak Argan
Pelembab Kulit,Jerawat dan Bekas Jerawat,Anti Penuaan,serta pelbagai khasiat lain untuk kulit

🔹Serai
melegakan sendi dan saraf,merawat bengkak-bengkak,Melegakan senggugut,Mencantikkan kulit

🔹Eucalytus/Kayu Putih
melegakan sakit kepala,sakit gigi,meringankan penafasan,mengatasi kulit berminyak

🔹Halia
Ianya bagus untuk mengeluarkan angin dalam badan, muntah-muntah, cirit-birit,sakit perut, menghangatkan badan dan membantu penghadaman makanan.

🔹Halia Bara
Mencegah mabuk perjalanan,Melembutkan rambut,sel kulit mati.Pilihan Terbaik untuk buang angin diperut

🔹Kelapa dara
Terbukti bermanfaat bagi mereka yang mementingkan kesihatan rambut dan kulit 

🔹Limau purut
Membantu mengekalkan kelembapan kulit. merawat kulit kepala, luka, lebam dan gigitan serangga berbisa.TERBAIK UNTUK PENJAGAAN RAMBUT & KULIT KEPALA

🔹Pudina
Sangat membantu untuk meringakan pernafasan akibat selsema,hidung berair,paru-paru dan masalah lain yang melibatkan pernafasan.

Dengan pelbagai khasiat Herba diatas menjadikan IV Mist Oil sebagai minyak serba guna untuk pelbagai masalah anda,terutamanya masalah luaran.Jika nak senaraikan memang tak terbaca khasiat herba2 diatas tadi....
  
Iv mist aromatic nano oil


Setiap kali anda beli, kami akan bagi cara-cara menggunakan iv mist
Dan kegunaannya sekali..jika masih ragu-ragu anda boleh berhubung terus dengan kami untuk pertanyaan 
Whatsapps 010-2266217

Berapa ML kandungan dalam iv mist?

Satu botol..10ml
100-110 semburan...purata kegunaan 3 kali sehari selama 30 hari....
30x3 kali sehari=90 semburan...kan sebotol untuk 110 semburan...jadi lebihan lagi 20 semburan boleh digunakan untuk bulan seterusnya.😀😀😀.

Ada beberapa testimonial yang kami beri untuk anda baca.jangan risau.setiap hari kami terima beratus-ratus testimonial dari pelanggan kami yang rata-rata berpuashati

Iv mist aromatic nano oil

Iv mist aromatic nano oil







Adakah ivmist sudah mendapat kelulusan?

Produk Ini Telah mendapat kelulusan👍 Kementerian Kesihatan Malaysia,GMP
dan merupakan keluaran Bumiputera Muslim👳

No KKM: NOT 140703823K 

IV MIST AROMATIC NANO OIL 
RM25/KOTAK
POSTAGE RM7(WM),RM10(EM)

KAMI OFFER ANDA

JILA ANDA BELI 3 KOTAK
RM75(WM),RM80(EM)

konsep 
✔1 di rumah
✔1 di dalam bag
✔1 di dalam kereta

WHATSAPPS 010-2266217
ORDER SEKARANG

Instagram: liyanadiabu
Post a Comment

BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA AMMAR

Nama:Muhammad Ammar Amsyar

DOB:29 April 2015
Masa:3:42 pagi
Berat:2.96 kg
Panjang:50 cm

1 Bulan
Berat: 4.4 kg
Panjang: 53 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.4 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.6kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah


Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan