TEAMI-NATURAL TEA FLOWER AND FRUIT

Assalammualaikum semua....

Pernah x dengarTEAMI tea fresh flower..rendam2 lepas tu minum...waaahh.   fresh gitu..rendam bunga je tu...bunga rose,lavender,roselle,blue mallow,apple flower dan banyak lagi...

Eh eh..boleh ke minum bunga ni..rendam2 pulak tu?..boleh tau....natural lg..xde bahan kimia..xde pewarna dan xde perasa tambahan...semuanya totally fresh dan natural.. bunga tu dikeringkan..pastu rendam..tahan sehingga 6 bulan.kalu simpan dalam peri ais tahan 8 bulan..

Jom lah try..mama jual dah campur..dalam 1 jar ada 3 warna...dah series kan...sekali rendam boleh 3 bunga je syaratnya...semua dah di adun ikut kesesuaian pengguna...


Ada 10 TEAMI tea series terhasil..

Digestive series
Relax series
Anti-aging series
Slimming series
Beauty series
Vitamin c series
3c series
Calming series
Miracle series
gold series


tea series

Jom kenali fungsi setiap tea series ni




teami tea series

natural tea flower




natural tea flower

cara nak menikmati tea fresh flower ni boleh campur dengan lemon,madu or stevia


dan sedikit testimoni yang ada.kalau ikutkan banyak..tapi kita letak sikit je...kalau berkenan boleh ler bagi testimoni banyak2 nanti kan..


















kalau dah rasa best tu,apa lagi..ambil handphone tu whatsapps cepat 010-2266217...berhubung dengan saya liyana..boleh juga tengok dekat instagram saya liyanadiabu...

1 jar rm25
postage rm6 (wm), rm9 (em)
 
3 jar rm75
free postage
free 10g tea flower

follow Instagram
liyanadiabu
tea_flower








IV MIST MENAWAR RESDUNG,SELSEMA,ASTMA





Assalamualaikum.. Sy nak hebohkan 1 produk yg hebat, murah dan berkesan dgn hanya 1 semburan. Sekali sembur terus jatuh cinta. Rumusan terhebat NANO BIO TEKNOLOGI mghasilkan zarah minyak yg lebih halus sehingga ia blh disembur seperti air. MENAKJUBKAN!!! SEMBUR-SEMBUR SEMBUH INSYA-ALLAH

Bukan hanya untuk kesihatan malah blh digunakan untuk kecantikan. Seisi keluarga blh mggunakannya termasuk ibu hamil n baby. Dijamin 100% selamat n tiada pantang larang.

10 SEBAB KENAPA IV MIST MESTI JADI PILIHAN ANDA
=========================================
✔Penawar resdung termurah dipasaran RM25 shj.
✔Formulasi dari 10 herba terpilih.
:SAFFRON, KELAPA DARA, SERAI, HALIA, LIMAU PURUT, HABBATUS SAUDA, ARGAN, PUDINA, HALIA BARA & EUCALYPTUS
✔Penyelesaian mudah dengan satu semburan,.
✔Tanpa memaksa lendir keluar bukan pada masanya
▶Ada kelulusan KKM
▶Tiada kesan sampingan
✔ Produk laku keras. Sudah 200,000 unit terjual.
✔ Penjimatan 110 semburan untuk kegunaan anda.
✔ Beratus nukilan pengguna http://ivmist.com/testimoni
✔ Satu rumah satu ivmist

Untuk Maklum Balas segera sila PM  sy segera
.
Tawaran Hebat Untuk Yang Terus whatsapp 010-2266217 saya Yang Tidak Pernah Ditawarkan Oleh orang Lain.

Kegunaan dan fungsi yang sangat mujarab juga pada
• RESDUNG
• Sakit kepala
• Sakit gigi
• Lenguh dan sakit badan
• Rambut gugur
• Bisul
• Gatal dan alahan
• Gigitan serangga
• Senggugut
• Buasir
• Dan banyak lagi.

1 botol rm25, postage rm6
2 botol rm50,postage rm6

3 botol rm75 + FREE POSTAGE + FREE IV SOAP RM29.90

WHATSAPPS 010-2266217
Instagram : liyanadiabu
Pages facebook : d'ttazaa signature

IV MIST AROMATIC NANO OIL

Iv mist aromatic nano oil

Anda bertuah kerana berjumpa dengan penawar pelbagai penyakit luaran terhebat....kerana ivmist adalah 100% herba, tiada bahan kimia dan tiada kesan sampingan.

10 herba serata dunia yg hebat dan tak dapat dinafikan kelebihannya.. .
10 herba ini menjadikan ivmist penawar terhebat no. 1

Anda cuma perlu Sembur-Sembur sahaja..cukup mudah..

Kandungan dari 10 ramuan semulajadi terhebat 

1- Habatussauda
2- Saffron
3- Argan
4- Pudina
5- Kelapa Dara
6- Limau purut
7- Halia
8- Halia bara
9- Serai
10-Eucalyptus


Iv mist aromatic nano oil


Apa kandungan dan khasiat ivmist?

📄Kandungan & Khasiat🔎
IVMistOil Rumusan Terhebat Nano Bio Teknologi menghasilkan zarah minyak yang lebih HALUS!!!Sehingga boleh disembur seperti air,dan kadar serapan kedalam kulit begitu pantas boleh dirasai!!!👍👍 

Antaranya Bahan Dan Khasiat :

🔹Habbatus Sauda
antibakteri,melancarkan buang angin,sakit perut,batuk,asma DLL

🔹Esktrak Argan
Pelembab Kulit,Jerawat dan Bekas Jerawat,Anti Penuaan,serta pelbagai khasiat lain untuk kulit

🔹Serai
melegakan sendi dan saraf,merawat bengkak-bengkak,Melegakan senggugut,Mencantikkan kulit

🔹Eucalytus/Kayu Putih
melegakan sakit kepala,sakit gigi,meringankan penafasan,mengatasi kulit berminyak

🔹Halia
Ianya bagus untuk mengeluarkan angin dalam badan, muntah-muntah, cirit-birit,sakit perut, menghangatkan badan dan membantu penghadaman makanan.

🔹Halia Bara
Mencegah mabuk perjalanan,Melembutkan rambut,sel kulit mati.Pilihan Terbaik untuk buang angin diperut

🔹Kelapa dara
Terbukti bermanfaat bagi mereka yang mementingkan kesihatan rambut dan kulit 

🔹Limau purut
Membantu mengekalkan kelembapan kulit. merawat kulit kepala, luka, lebam dan gigitan serangga berbisa.TERBAIK UNTUK PENJAGAAN RAMBUT & KULIT KEPALA

🔹Pudina
Sangat membantu untuk meringakan pernafasan akibat selsema,hidung berair,paru-paru dan masalah lain yang melibatkan pernafasan.

Dengan pelbagai khasiat Herba diatas menjadikan IV Mist Oil sebagai minyak serba guna untuk pelbagai masalah anda,terutamanya masalah luaran.Jika nak senaraikan memang tak terbaca khasiat herba2 diatas tadi....
  
Iv mist aromatic nano oil


Setiap kali anda beli, kami akan bagi cara-cara menggunakan iv mist
Dan kegunaannya sekali..jika masih ragu-ragu anda boleh berhubung terus dengan kami untuk pertanyaan 
Whatsapps 010-2266217

Berapa ML kandungan dalam iv mist?

Satu botol..10ml
100-110 semburan...purata kegunaan 3 kali sehari selama 30 hari....
30x3 kali sehari=90 semburan...kan sebotol untuk 110 semburan...jadi lebihan lagi 20 semburan boleh digunakan untuk bulan seterusnya.😀😀😀.

Ada beberapa testimonial yang kami beri untuk anda baca.jangan risau.setiap hari kami terima beratus-ratus testimonial dari pelanggan kami yang rata-rata berpuashati

Iv mist aromatic nano oil

Iv mist aromatic nano oil







Adakah ivmist sudah mendapat kelulusan?

Produk Ini Telah mendapat kelulusan👍 Kementerian Kesihatan Malaysia,GMP
dan merupakan keluaran Bumiputera Muslim👳

No KKM: NOT 140703823K 

IV MIST AROMATIC NANO OIL 
RM25/KOTAK
POSTAGE RM7(WM),RM10(EM)

KAMI OFFER ANDA

JILA ANDA BELI 3 KOTAK
RM75(WM),RM80(EM)

konsep 
✔1 di rumah
✔1 di dalam bag
✔1 di dalam kereta

WHATSAPPS 010-2266217
ORDER SEKARANG

Instagram: liyanadiabu

BAHAYANYA RESDUNG - IV MIST AROMATIC NANO OIL



Aromatic oil

Ramai yang tak sedar mereka ada RESDUNG! Iye, kalau anda mengalami simptom seperti di bawah, kemungkinan besar, anda mengalami RESDUNG @ SINUSITIS! 

👉👉 Hidung tersumbat 
👉👉 Kurang deria bau
👉👉 Gatal2 pada muka terutama lepas makan makanan laut
👉👉 Kerap bersin terutama waktu pagi dan juga bila terkena habuk
👉👉 Jerawat kecil memenuhi muka
👉👉 Kerap sakit kepala
👉👉 Gatal pada hidung, mata dan telinga

Ada yang sampai TERUK sehingga kerap sakit kepala sehingga memerlukan PEMBEDAHAN! ye betul, jangan pandang remeh masalah RESDUNG @ SINUS, rawat segera sebelum
terlambat!  


Aromatic oil
Ada yg sampai tahap mcm ni tau

ARGHHH..😡😡😡😡😡😡😡.rimas rimas...x tahan dah dgn hidung GATAL ni...HUH

ASIK NAK TENYEH2 JE HIDUNG NI.kadang sampai merah2 kan.pagi2 bangun tidur bersin2 pulak.selsema je.tak selesanya rasa..

Jangan mengalah..jom ikhtar cara mudah..cara murah...insyaAllah...sembur sembur sembuh... 

Dgn cara semburan ivmist AROMATIC NANO OIL dpt melegakan dalam masa yang cepat... 

Ramuan dari 10 herba yg terpilih .
🍁LIMAU PURUT
🍁HALIA
🍁PUDINA
🍁SERAI
🍁ARGAN
🍁SAFRON
🍁HALIA BARA
🍁KELAPA DARA
🍁EUCALYPTUS
🍁HEBBATUS SAUDA

Ia kecil dan mudah dibawa ke mana mana, mesra solat dan bertindak sebagai minyak serbaguna yang boleh juga merawat selain resdung dan jerawat .

Bukan itu sahaja..byk lg fungsi lain iv mist ni

Aromatic oil

🌿MIGRAIN
💥SELSEMA
🌿SAKIT MATA
💥SAKIT GIGI
🌿MIGRAIN
💥SENGUGUT
🌿SAKIT OTOT
💥SAKIT PINGGANG
🌿LENGUH2
💥SAKIY KEPALA
🌿STRESS
💥SENDI
🌿GATAL 💥KURAP
🌿PANAU
💥TERKENA AIR PANAS
🌿GOUT
💥KUKU CEKAM
🌿GIGITAN SERANGGA BISA

ALHAMDULILLAH...kesannya seawal 1 hari... .
CEPAT!!! JANGAN TUNGGU LAGI..NANTI HILANG HIDUNG 😁😁😁 .
Wassup segera 010-2266217 utk harga promosi kepada 10 terawal mengikut tema dan syarat...😉

JOM JOM JOM 
📞WASSUP 010-2266217

SATU RUMAH SATU IVMIST

jom tengok testimonial iv mist





Whatsapps sekarang 010-2266217

RM25 SAHAJA SEKOTAK

3 KOTAK KE ATAS ADA DISKAUN

HARGA BELUM TERMASUK CAS PENGANTARAN

IG liyanadiabu


AISKRIM MALAYSIA NUTELLA

Assalammualaikum semua blogger...

Tengah buat apa tu?
Cuaca sekarang yang agak panas..mesti korang nak makan dan minum benda yang sejuk2 kan..lagi2 fenomena sekarang yang sedang viral aiskrim malaysia sumi dan choki2...
Tapi memandangkan mama semalam sakit kepala dan xdapat nak pergi kedai cari bahan..so hari ni mama guna bahan apa je yang ada dekat rumah..
Tada...aiskrim malaysia nutella..
Nyum nyum..

Rasa dia macam minum ice blended coklat hazelnut.
Sedap sangat...selamat menjamu selera..

RESEPI AISKRIM NUTELLA

BAHAN
1 tin susu pekat manis *
1 tin susu cair *
4 tin air *
2 sudu tepung jagung *
Coklat Nutella
Plastik aiskrim
Piping bag

CARA - CARA
1.panaskan bahan yang bertanda * sehingga mendidih
2.biarkan sehingga sejuk
3.masukkan coklat nutella dalam piping bag. Kalau takde boleh pakai plastik biasa.kemudian guting hujung bawah dia sebelah sahaja.
4.paipkan ke dalam plastik aiskrim.
5.tuang bancuhan yang di masak tadi.
6.sejukkan dalam peti ais beku
7.dah keras bolehlah makan..

Aiskrim malaysia nutella

Next time bolehlah buat aiskrim sumi dan choki-choki pulak ya..
Oh ya..td buat dapatlah dalam 30 batang macam tu...



BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA AMMAR

Nama:Muhammad Ammar Amsyar

DOB:29 April 2015
Masa:3:42 pagi
Berat:2.96 kg
Panjang:50 cm

1 Bulan
Berat: 4.4 kg
Panjang: 53 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.4 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.6kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah


Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan