IV MIST MENAWAR RESDUNG,SELSEMA,ASTMA





Assalamualaikum.. Sy nak hebohkan 1 produk yg hebat, murah dan berkesan dgn hanya 1 semburan. Sekali sembur terus jatuh cinta. Rumusan terhebat NANO BIO TEKNOLOGI mghasilkan zarah minyak yg lebih halus sehingga ia blh disembur seperti air. MENAKJUBKAN!!! SEMBUR-SEMBUR SEMBUH INSYA-ALLAH

Bukan hanya untuk kesihatan malah blh digunakan untuk kecantikan. Seisi keluarga blh mggunakannya termasuk ibu hamil n baby. Dijamin 100% selamat n tiada pantang larang.

10 SEBAB KENAPA IV MIST MESTI JADI PILIHAN ANDA
=========================================
✔Penawar resdung termurah dipasaran RM25 shj.
✔Formulasi dari 10 herba terpilih.
:SAFFRON, KELAPA DARA, SERAI, HALIA, LIMAU PURUT, HABBATUS SAUDA, ARGAN, PUDINA, HALIA BARA & EUCALYPTUS
✔Penyelesaian mudah dengan satu semburan,.
✔Tanpa memaksa lendir keluar bukan pada masanya
▶Ada kelulusan KKM
▶Tiada kesan sampingan
✔ Produk laku keras. Sudah 200,000 unit terjual.
✔ Penjimatan 110 semburan untuk kegunaan anda.
✔ Beratus nukilan pengguna http://ivmist.com/testimoni
✔ Satu rumah satu ivmist

Untuk Maklum Balas segera sila PM  sy segera
.
Tawaran Hebat Untuk Yang Terus whatsapp 010-2266217 saya Yang Tidak Pernah Ditawarkan Oleh orang Lain.

Kegunaan dan fungsi yang sangat mujarab juga pada
• RESDUNG
• Sakit kepala
• Sakit gigi
• Lenguh dan sakit badan
• Rambut gugur
• Bisul
• Gatal dan alahan
• Gigitan serangga
• Senggugut
• Buasir
• Dan banyak lagi.

1 botol rm25, postage rm6
2 botol rm50,postage rm6

3 botol rm75 + FREE POSTAGE + FREE IV SOAP RM29.90

WHATSAPPS 010-2266217
Instagram : liyanadiabu
Pages facebook : d'ttazaa signature

CLEANSER AND MAKE UP REMOVER ORQUIDEA BEAUTE

Assalammualaiku..hi semua


Satu lagi kejayaan besar dari pihak reel beaute kerana mengeluarkan produk baru iaitu FOAMING DEEP CLEANSER.dan yg paling bestnya cleanser ni PLUS MAKE UP REMOVER.
Yang mana masih tercari2 lagi make up remover.blh terus grab ni cepat2...sebab dah xperlu lagi nak usung 2 benda sekali..ni bawak 1 ni je dah boleh cuci muka dan remove terus make up.

Cleanser reel beaute ni di formulakan dari spain..


Bukan sahaja cleanser biasa + make up remover..tapi anda akam alami kesegaran ais setiap kali anda mencuci muka...serius xtipu..sebab saya dah pakai..sejuk bak hang..lagi2 tengah cuaca panas ceng ceng ni..kalau cuci muka..pergh....sejuknya...


Jom kita teropong apa bahan yang ada dalam cleanser reel beaute ni...bahan utama dalam pembuatan cleanser ni ialah kelapa...seperti kita tau.kelapa memang banyak khasiatnya...dari pokok sehingga lah buahnya...

Tetapi...

Untuk kecantikkan wajah

✔ialah mampu membersihan kulit muka sebersih-bersihnya sehingga ke dalam liang pori wajah anda
 ✔melambatkan proses penuaan
✔Mengatasi masalah jerawat
✔kaya dengan vitamin E..ni yang menyebabkan muka moist je lepas guna
✔bila dah moist,maka terhindarlah dari terhidrasi (kering)
✔dan kulit muka anda akan jadi lembut je seperti kulit bayi

 Xpercaya cubalah...pasti anda teruja nak bagi feedback positif...



Cleanser ni banyak sangat kebaikkannya..baca2..jgn xbaca..rugi kalau x baca.sebab inilah rahsia orquidea beaute...hehe

Dan 


Lagi terbaiknya dari cleanser + make up remover ni...kalau korang picit..buka keluar cecair macam kebanyakkan cleanser yang ada di pasaran tu..dia keluar bentuk foam....xperlu dah nak ambil masa nak jadikan foam baru nak apply kat muka..picot je terus sapu...lepas tu anda akan rasa seperti berasa di kutub utara...arau pon seperti berada di dalam peti ais...haha..xpon plg senang anda akan rasa seperti letak ais kat muka tu

Ni ada beberapa testimonial dari pengguna orquidea beaute...korang baca lah...setiap hari kami terima banyak testimonial positif dari pengguna orquidea beaute ini








Sebotol ini harga dia RM99.90 exc postage
Tahan sehingga 4-5bulan..bergantung pada si pemakai..

Kalau nak lagi best dengan harga super duper syok
Dapatkan set combo
Cc cream RM135 + orquidea beaute RM99.90
TOTAL RM230
FREE POSTAGE
FREE GIFT BERHARGA RM25

NAK OFFER LAGI 
WHATSAPPS 010-2266217
TAIP "ORQUIDEA BEAUTE"
ATAU
"COMBO SET REEL BEAUTE"

Instagram
Liyanadiabu

Fb pages
D'ttazaa signature

  

SECANTIK ARTIS KOREA



Siapa yang suka artis korea kat sini, sila angkat tangan!! 🙋Ok, kita bukan nak cakap suka sebab lenggok tarian artis dia, tapi suka sebab kulit muka diorang.. Flawless kan? Selicin kulit telur kan chuolls? i is jeles tak???
.

Artis2 Korea ni jaaaaarang sangat make up tebal2 kecuali klo nak hadir certain majlis jurr. Selalunya, diorang lebih kepada konsep keluar rumah, cuci muka, pakai cc cream pastu lipgloss.. dah, jalannnn..

Kita patutnya dok negara panas ni, kenelah pakai macam tu jugak..Bukan lah dok tempek make up sampai kene cuci berkali2 pun still berbekas lagi..Sebab tu lah jerawat tak surut2 chuolls.🙊🙊

Kita contohi diorang..Jadi sesimple mungkin..Cantik secara natural! macam mana?? Pakai CC Cream reelbeaute mcm ahkak nie. Settle!! Kulit muka segar, tona sekata sampai jerawat pun hilang kene tenyeh dengan CC Cream reelbeaute

Mana nak dapat?? Whatsapp jurr kat sini:
010-2266217

RM135 SEBOTOL
MACAMANA SAYA NAK DPT LAGI MURAH?
whatsapps taip "CC CREAM "

Website: http://www.reelbeaute.com.my/

MACAMANA NAK CANTIK TANPA MEKAP TEBAL


APA MAKNA CANTIK?

CANTIK DENGAN MEKAP TEBAL

ATAU

CANTIK TANPA MEKAP TEBAL

Saya pilih cantik tanpa mekap tebal..sebab rimas dan rasa mcm ada benda dekat muka je duduk bertenggek....dah semua tu kos...saya cuma pakai CC CREAM dan lipbam aloevera sahaja...☺😀

Jom grab cepat sementara stok free gift masih ada..OFFER SEPANJANG CUTI SEKOLAH SAHAJA...😀
.
APA MAKNA CANTIK?

CANTIK DENGAN MEKAP TEBAL

ATAU

CANTIK TANPA MEKAP TEBAL
.
Sy pilih cantik tanpa mekap tebal..sebab rimas dan rasa mcm ada benda kt muka je duduk bertenggek....dah semua tu kos...sy cuma pakai CC CREAM dan lipbam aloevera sahaja...☺😀
.
Jom grab cepat sementara stok free gift masih ada..OFFER SEPANJANG CUTI SEKOLAH SAHAJA...😀
.
TGGLKAM NO HP ANDA DI RUANG KOMEN...nak cepat lg whatsapps 010-2266217
.
Flawless dengan hanya calit2 xsampai seminit siap...😀 
TINGGALKAN NO HP ANDA DI RUANG KOMEN...nak cepat lg whatsapps 010-2266217
.
Flawless dengan hanya calit2 xsampai seminit siap...😀


IV MIST AROMATIC NANO OIL

Iv mist aromatic nano oil

Anda bertuah kerana berjumpa dengan penawar pelbagai penyakit luaran terhebat....kerana ivmist adalah 100% herba, tiada bahan kimia dan tiada kesan sampingan.

10 herba serata dunia yg hebat dan tak dapat dinafikan kelebihannya.. .
10 herba ini menjadikan ivmist penawar terhebat no. 1

Anda cuma perlu Sembur-Sembur sahaja..cukup mudah..

Kandungan dari 10 ramuan semulajadi terhebat 

1- Habatussauda
2- Saffron
3- Argan
4- Pudina
5- Kelapa Dara
6- Limau purut
7- Halia
8- Halia bara
9- Serai
10-Eucalyptus


Iv mist aromatic nano oil


Apa kandungan dan khasiat ivmist?

📄Kandungan & Khasiat🔎
IVMistOil Rumusan Terhebat Nano Bio Teknologi menghasilkan zarah minyak yang lebih HALUS!!!Sehingga boleh disembur seperti air,dan kadar serapan kedalam kulit begitu pantas boleh dirasai!!!👍👍 

Antaranya Bahan Dan Khasiat :

🔹Habbatus Sauda
antibakteri,melancarkan buang angin,sakit perut,batuk,asma DLL

🔹Esktrak Argan
Pelembab Kulit,Jerawat dan Bekas Jerawat,Anti Penuaan,serta pelbagai khasiat lain untuk kulit

🔹Serai
melegakan sendi dan saraf,merawat bengkak-bengkak,Melegakan senggugut,Mencantikkan kulit

🔹Eucalytus/Kayu Putih
melegakan sakit kepala,sakit gigi,meringankan penafasan,mengatasi kulit berminyak

🔹Halia
Ianya bagus untuk mengeluarkan angin dalam badan, muntah-muntah, cirit-birit,sakit perut, menghangatkan badan dan membantu penghadaman makanan.

🔹Halia Bara
Mencegah mabuk perjalanan,Melembutkan rambut,sel kulit mati.Pilihan Terbaik untuk buang angin diperut

🔹Kelapa dara
Terbukti bermanfaat bagi mereka yang mementingkan kesihatan rambut dan kulit 

🔹Limau purut
Membantu mengekalkan kelembapan kulit. merawat kulit kepala, luka, lebam dan gigitan serangga berbisa.TERBAIK UNTUK PENJAGAAN RAMBUT & KULIT KEPALA

🔹Pudina
Sangat membantu untuk meringakan pernafasan akibat selsema,hidung berair,paru-paru dan masalah lain yang melibatkan pernafasan.

Dengan pelbagai khasiat Herba diatas menjadikan IV Mist Oil sebagai minyak serba guna untuk pelbagai masalah anda,terutamanya masalah luaran.Jika nak senaraikan memang tak terbaca khasiat herba2 diatas tadi....
  
Iv mist aromatic nano oil


Setiap kali anda beli, kami akan bagi cara-cara menggunakan iv mist
Dan kegunaannya sekali..jika masih ragu-ragu anda boleh berhubung terus dengan kami untuk pertanyaan 
Whatsapps 010-2266217

Berapa ML kandungan dalam iv mist?

Satu botol..10ml
100-110 semburan...purata kegunaan 3 kali sehari selama 30 hari....
30x3 kali sehari=90 semburan...kan sebotol untuk 110 semburan...jadi lebihan lagi 20 semburan boleh digunakan untuk bulan seterusnya.😀😀😀.

Ada beberapa testimonial yang kami beri untuk anda baca.jangan risau.setiap hari kami terima beratus-ratus testimonial dari pelanggan kami yang rata-rata berpuashati

Iv mist aromatic nano oil

Iv mist aromatic nano oil







Adakah ivmist sudah mendapat kelulusan?

Produk Ini Telah mendapat kelulusan👍 Kementerian Kesihatan Malaysia,GMP
dan merupakan keluaran Bumiputera Muslim👳

No KKM: NOT 140703823K 

IV MIST AROMATIC NANO OIL 
RM25/KOTAK
POSTAGE RM7(WM),RM10(EM)

KAMI OFFER ANDA

JILA ANDA BELI 3 KOTAK
RM75(WM),RM80(EM)

konsep 
✔1 di rumah
✔1 di dalam bag
✔1 di dalam kereta

WHATSAPPS 010-2266217
ORDER SEKARANG

Instagram: liyanadiabu

BAHAYANYA RESDUNG - IV MIST AROMATIC NANO OIL



Aromatic oil

Ramai yang tak sedar mereka ada RESDUNG! Iye, kalau anda mengalami simptom seperti di bawah, kemungkinan besar, anda mengalami RESDUNG @ SINUSITIS! 

👉👉 Hidung tersumbat 
👉👉 Kurang deria bau
👉👉 Gatal2 pada muka terutama lepas makan makanan laut
👉👉 Kerap bersin terutama waktu pagi dan juga bila terkena habuk
👉👉 Jerawat kecil memenuhi muka
👉👉 Kerap sakit kepala
👉👉 Gatal pada hidung, mata dan telinga

Ada yang sampai TERUK sehingga kerap sakit kepala sehingga memerlukan PEMBEDAHAN! ye betul, jangan pandang remeh masalah RESDUNG @ SINUS, rawat segera sebelum
terlambat!  


Aromatic oil
Ada yg sampai tahap mcm ni tau

ARGHHH..😡😡😡😡😡😡😡.rimas rimas...x tahan dah dgn hidung GATAL ni...HUH

ASIK NAK TENYEH2 JE HIDUNG NI.kadang sampai merah2 kan.pagi2 bangun tidur bersin2 pulak.selsema je.tak selesanya rasa..

Jangan mengalah..jom ikhtar cara mudah..cara murah...insyaAllah...sembur sembur sembuh... 

Dgn cara semburan ivmist AROMATIC NANO OIL dpt melegakan dalam masa yang cepat... 

Ramuan dari 10 herba yg terpilih .
🍁LIMAU PURUT
🍁HALIA
🍁PUDINA
🍁SERAI
🍁ARGAN
🍁SAFRON
🍁HALIA BARA
🍁KELAPA DARA
🍁EUCALYPTUS
🍁HEBBATUS SAUDA

Ia kecil dan mudah dibawa ke mana mana, mesra solat dan bertindak sebagai minyak serbaguna yang boleh juga merawat selain resdung dan jerawat .

Bukan itu sahaja..byk lg fungsi lain iv mist ni

Aromatic oil

🌿MIGRAIN
💥SELSEMA
🌿SAKIT MATA
💥SAKIT GIGI
🌿MIGRAIN
💥SENGUGUT
🌿SAKIT OTOT
💥SAKIT PINGGANG
🌿LENGUH2
💥SAKIY KEPALA
🌿STRESS
💥SENDI
🌿GATAL 💥KURAP
🌿PANAU
💥TERKENA AIR PANAS
🌿GOUT
💥KUKU CEKAM
🌿GIGITAN SERANGGA BISA

ALHAMDULILLAH...kesannya seawal 1 hari... .
CEPAT!!! JANGAN TUNGGU LAGI..NANTI HILANG HIDUNG 😁😁😁 .
Wassup segera 010-2266217 utk harga promosi kepada 10 terawal mengikut tema dan syarat...😉

JOM JOM JOM 
📞WASSUP 010-2266217

SATU RUMAH SATU IVMIST

jom tengok testimonial iv mist





Whatsapps sekarang 010-2266217

RM25 SAHAJA SEKOTAK

3 KOTAK KE ATAS ADA DISKAUN

HARGA BELUM TERMASUK CAS PENGANTARAN

IG liyanadiabu


APA NAK BUAT KALAU KULIT MUKA BERMINYAK INI?

Kulit berminyak??

 Owh my..kulit yang berminyak boleh mendatangkan pelbagai masalah kepada kita. Kelenjar sebum yang terlebih aktif akan mengeluarkan sebum berlebihan. Ini menyebabkan kulit muka kelihatan berkilat dan berminyak. 

Stress tak??

 Lagi stress bila masalah lain pulak yang timbul seperti jerawat, blackheads, whiteheads, pori-pori yang membesar atau tersumbat..😑😑


Sebab tu orang yang ada masalah kulit berminyak tak boleh cuai dalam penjagaan seharian. A big NO NO untuk perkataan MALAS!!🙅🏻🙅🏻
.
Dengan mengawal pengeluaran minyak melalui beberapa kaedah yang tepat dan mudah, anda mampu untuk dapatkan kulit yang sihat, mulus dan gebussss..

Macam mana?? 

Cuci muka 2-3 kali sehari untuk mencegah liang pori dari tersumbat, jerawat dan sebagainya. 
✔ Skrub adalah penting untuk membuang sel2 kulit mati pada permukaan kulit untuk mengelakkan penumbuhan jerawat, bintik hitam dan kulit menjadi kusam. 
✔Masker semulajadi daripada buah2an seperti pisang, lemon, epal dan betik. 
✔Toner bebas Alkohol untuk kesan yang terbaik mengawal sebum dan tidak merosakkan kulit. 
✔Pelembab yang berasaskan air dan bebas minyak. 
✔Krim Pelindung Matahari untuk elakkan dari timbulnya masalah jeragat.

Tapi rasa2 nya, dari 6 langkah ni..sah korang semua  akan krik2 nak buat..rajin plak nk buat masker sendri kan?? lepastu nak pkai pelembab, tenyeh plak krim pelindung matahari..silap haribulan jari kejung sebab nak tenyeh muka dengan macam2..😂😂
.
Zass!! kita pendekkan citer..lepas cuci muka, pakai toner.
Macam saya guna pencuci muka dan toner tati skincare..memang super best..ses
Uai untuk semua jenis kulit.dont worry sebab ada KKM tau

.then barulah korang apply cc cream reel beaute..😎😎 

cer citer, apa yg takde dalam cc cream?? vit C?? SPF50? ejen untuk pelembap muka?? SEMUA ADA dalam satu botol CC Cream chuolls.

Mudah ke mudah?? 

Jangan baca jek tapi tak bertindak..Nak tunggu sampai minyak bertakung dulu keww baru nak cari penawar?? 

Whatsapp now! 010-2266217
Whatsapp now! 010-2266217

Testimonial sikit pasal pengguna cc cream



Kan dah kata kan..

Nak ke nak?

Apa tunggu lagi

Cleanser tati skincare rm35
Toner rm30
Cc cream rm135

Lagi?

FREE POSTAGE
FREE GIFT
FREE VOUCHER

WHATSAPPS NOW
010-2266217

INSTAGRAM liyanadiabu

BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA AMMAR

Nama:Muhammad Ammar Amsyar

DOB:29 April 2015
Masa:3:42 pagi
Berat:2.96 kg
Panjang:50 cm

1 Bulan
Berat: 4.4 kg
Panjang: 53 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.4 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.6kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah


Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan