PENGEDAR DAN PERUNCIT IBU COLLAGEN-SEAWEED

IBU KOLAGEN 100% MENTAH DAN HALAL KELUARAN MALAYSIA.
SEDANG HANGAT DI PASARAN SEKARANG!!
XPERLU SUNTIKAN , XPERLU BOTOX UNTUK CANTIK LAGI.

TANPA BAHAN PENGAWET 100% DARI BAHAN SEMULAJADI KHASIAT PURE MARINE.
IA BUKAN DALAM BENTUK SERBUK, N

I TUMBUHAN MARIN YANG TELAH DIKERINGKAN KAYA DENGAN KOLAGEN, TIADA BAHAN KIMIA LANGSUNG..
TIADA SIDE EFFECT YANG BURUK MELAINKAN KULIT MAKIN LICIN, CERAH, TEGANG DAN CANTIK..

COLLAGEN :- 10x ganda tinggi dari sirip yu (satu mangkuk kecil rm300)- khasiat same dengan sarang burung layang-layang (rm400 hingga ribuan)- 24% kolagen ni bersamaan 2 keping sarang burung layang-layang. Kalsium 37 yang lebih tinggi daripada hati ikan
.PH bernilai 7.6


Jika diamalkan seharian kulit akan nampak semakin cerah/putih, dalam masa seminggu akan nampak kesannya especially pori2 muka akan rapat dan nampak licin.. jadikan ia sebagai masker pun boleh taw..


Yang paling best, sesuai untuk preggy women utk dapatkan kulit baby yang putih dan kulit cantik

**Bagi wanita yang sedang berpantang & menyusukan bayi, boleh ambil pure collagen ini dengan syarat tidak boleh lebih 5 gram sehari kerana kandungan iron adalah tinggi**

kaedah penyediaan

KAEDAH PENYEDIAAN
Cara Penggunaan :
1. Basuh kolagen mentah, ramas2 seperti basuh beras 5-6 kali
2. Rendam kolagen mentah yang telah dibasuh semalaman
3. Buang air rendaman tadi dan basuh sekali lagi 5-6 kali; toskan
4. Campur dengan 2.5 liter air kosong ke dalam periuk untuk direbus
5. Selepas mendidih biarkan ia sejuk sebelum diletakkan ke dalam bekas dan disimpan dalam peti ais (stok untuk 4 minggu) – simpan segumpal kolagen mentah yang telah direbus tadi (seperti agar2) dalam bekas bertutup ke dalam peti ais untuk dijadikan masker


Cara Pengambilan :
1. Waktu terbaik ambil semasa perut kosong (selepas bangun tidur – sebelum sarapan & sebelum masuk tidur)
2. Ambil air rebusan kolagen dari peti ais (akan jadi seperti jelly), ambil 3 sudu besar dan masukkan ke dalam gelas - boleh juga dicampurkan dengan sunquick/air buah
3. Sebelum minum tu baca Bismillah & Selawat =)


Cara Membuat Masker :
1. Cuci muka 2-3 kali supaya pori2 di muka terbuka luas
2. Sapu rata gumpalan kolagen tadi di muka (sangat bagus dibuat setiap hari)
3. Biarkan lebih kurang 15 minit atau boleh juga dibiarkan semalaman


PERHATIAN :
* Jika boleh elakkan minum kopi, nescafe; minuman yang tinggi kandungan kafein sebab semua tu boleh menyerap dan buang vitamin C, kolagen dan gluthathione (agen pencerah) dalam badan kita..

* Ambil bersama vitamin C untuk kesan yang maksimum & lebih cepat! banyakkan minum air kosong..


KEBAIKAN KOLAGEN ASLI


✿ Melaraskan berat badan dan menstabilkan hormon
✿ Meningkatkan sistem imun dan metabolisme badan
✿ Memejalkan payudara
✿ Mengurangkan tekanan darah tinggi dan hypotension
✿ Mnecantikan kulit muka serta melicin dan menegangkan kulit .
✿ Memulihara sel-sel kulit mati (JERAWAT)
✿ Menormalkan fungsi kelenjar tiroid
✿ Memperbaiki masalah kulit dan rambut
✿ Membantu meningkatkan METABOLISME
✿ Meningkatkan fungsi stomatch
✿ Membantu menghapuskan nefritis, Artritis, basal
✿ Menguatkan saluran darah, meningkatkan penyakit sendi, kecacatan kolagen, darah badan dan purpura haemorrhagica
✿ Meningkatkan PEREDARAN DARAH, dingin dan mencegah sakit bahu
✿ Berkesan bagi orang-orang yang telah sarcoma atau TUMOR
✿ SLIM UP abdomen dan PUNGGUNG anda, melembutkan kulit dan mengurangkan sakit pinggang
✿ Mencegah ANEMIA
✿ Mengisi rawan antara sendi, menguatkan tulang, sinews dan ligamen serta lebih rendah sakit belakang dan sebagainya


Pengambilan kolagen mentah ini secara teratur dan berterusan memberi impak yg amat positif, dalam masa 2 minggu anda sudah dpt melihat hasilnya...
Ianya menjadikan kulit keseluruhan badan licin,halus,lembut dan cerah.
Pori2 kulit wajah akan mengecil dan tampak segar dan bermaya...kalau masih tercari2 kolagen yg sebenar cubalah 100% Pure Marine Collagen ini...anda pasti teruja...
Boleh di gunakan tanpa ada rasa ragu2 kerana ianya selamat

Dah ramai yang mencuba dan terbukti berkesan..x perlu bayar mahal2 untuk dapatkan collagen..hanya dengan modal yang rendah kita dah mampu untuk kelihatan lebih cantik dan menarik serta mempunyai kulit yang glowing..dah banyak kajian tentang marine collagen ni..siap dah masuk rancangan nona pada 20 May 2012 lagi.

















GRED AAA (KUNING/COKLAT)
100G  RM26
FREE POSTAGE SEMENANJUNG SAHAJA
SABAH SARAWAK TAMBAH RM4

untuk belian borong rm7/pack (min 15 pack)
rm6.50/pack (min 30 pack)
rm6/pack (min 50 pack)
more boleh sms/wassap
 sepack 100g

GRED AAA (PURPLE)
100G RM30
FREE POSTAGE SEMENANJUNG SAHAJA
SABAH SARAWAK TAMBAH RM4

untuk belian borong rm8/pack (min 15 pack)
rm7.50/pack (min 30 pack)
rm7/pack (min 50 pack)
more boleh sms/wassap
sepack 100g

semua pack termasuk label cara masak dan penggunaan

postage rm10 sahaja untuk semenanjung 
sabah sarawak emel,sms,wassap

sebarang order boleh di emel pada liyanadiabu@gmail.com
sms/wassap 010-2266217 (liyana)

Harga baru 15 feb 2013 jom pergi SINI

Post a Comment

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

Jana Pendapatan dengan lebih mudah,klik disini untuk mendaftar

Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan