PROMOSI SHAKLEE JUNE 2013-MEALSHAKES



BANGUN PAGI,GOSOK GIGI...MAKAN PAGI,PERUT KENYANG,HATI PON SENANG.....

nak cerita based on experience sy,dulu taqif susah sangat nak makan..hati mama mana xrisau kalau anak sendiri tak makan...1 hari tak makan pape pon xpe..kita risau lah...tak sakit perut ke kalau tak makan,perut tak kembung ke masuk angin...nanti sakit macamana....so bila kawan2 cerita pasal kebaikan mealshakes..mama pon tr ler beli mealshakes ni tuk taqif..sebab mama tau produk shaklee ni best..mama sendiri masa dalam pantang amik set pantang shaklee...sampai sekarang still lg minum ESP tuk banyakkan susu badan dan pekat tu BF aqil..aqil sekarang pon dah 1 tahun 4bulan.tp still lg BF penuh tanpa campur susu formula lg...Alhamdulillah....:))))

so mama pon bg ler taqif minum mealshakes ni..Alhamdulillah selera makan dia kembali lagi....semangat ler mama nak masakkan macam2 tu anak mama ni...aqil pon Alhamdulillah selera dye sangat tggi..bg je makan apa..dye akan makan....

mealshakes ni bukan sahaja tambah selera makan..tp untuk sembelit,nak tambah berat badan anak,anak selalu kena selsema,batuk..kurang aktif dan fokus...



untuk ibu2,bapa2,ayah,mak,kakak,abang....puasa dah nak dekat..mana yg ada gasrik pulak boleh amik set ni....ESP,mealshakes dan performance drink...kekenyangan sampai k tghari..rasa lebih bertenaga...jom ler beli..harga pasti murah..sebab mealshakes dalam promosi june...:)))

 .Fakta menarik tentang Mealshake Shaklee

Meal Shakes adalah Makanan Segera,Tanpa curiga


Dalam kehidupan seharian yang sangat aktif dan serba pantas, kanak-kanak tidak mempunyai masa yang cukup untuk menikmati makanan yang seimbang.Oleh itu, Shaklee Meal Shakes menjadi pilihan terbaik bagi mereka kerana ia merupakan makanan segera yang rendah lemak dan rendah glisemik
  • Sediakan vitamin dan mineral penting-nutrien asas yang anak-anak yang sedang membesar dan remaja-remaja perlu untuk terus kuat dan sihat.
  • Sumber terbaik serat pemakanan dan protein
  • Sumber pekat kalsium
  • Index glisemik rendah
Sumber : Shaklee Product Guide 

 jom beli 1 set mealshakes ni (6 tin free 1 tin)..sangat berbaloi...boleh kongsi seisi keluarga...1 tin 1 orang elama 1 bulan..berbaloikan....harga serendah rm100 setin....untuk anak2 boleh tahan sehingga 2 3 bulan...berbaloikan

mama juga ada buat tuk set couple mealshakes ni...

1) MEALSHAKES + ESP : sarapan pagi yang sihat kaya dengan protein. Memberikan rasa kenyang berpanjangan sehingga ke tengahari, insyaAllah..(mcm sy)
Bonus : HEALTHY SKIN + NO GASTRIC

2) MEALSHAKES + VITALEA with IRON : suplemen bagi mereka yang kurus dan teringin nak tambah berat badan.
Bonus : BODY SHAPE + NATURALLY HEALTHY

3) MEALSHAKES + OMEGA GUARD : merawat kanak-kanak dan dewasa yang ada eczema, asma, bronchitis, kurang fokus di dalam pelajaran mahupun pekerjaan.
Bonus : NATURALLY HEALTHY + GENIUS

4) MEALSHAKES + CHEW VITA C : suplemen terbaik untuk anak yang kurang selera makan, kurang berat badan, sembelit, kerap selsema.
Bonus : SMOOTH SKIN + STAY HEALTHY

5) MEALSHAKES + PERFORMANCE DRINK : sgt sesuai bagi sesiapa sahaja termasuk ibu hamil yang mahu tenaga berpanjangan terutama bila berpuasa yang sudah pastinya lapar, haus dan letih.
Bonus : MORE ENERGETIC + AVOID DEHYDRATION

6) MEALSHAKES + CINCH : diet sihat kaya dengan protein, vitamin dan mineral juga tinggi fiber, membekalkan tenaga dan memberikan rasa kenyang berpanjangan untuk mereka yang ingin mengurangkan berat badan.
Bonus : BODY SHAPE + HEALTHY SLIM

Berminat???
sms@whatsapp : 010-2266217
SID : 972611

Post a Comment

BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA AMMAR

Nama:Muhammad Ammar Amsyar

DOB:29 April 2015
Masa:3:42 pagi
Berat:2.96 kg
Panjang:50 cm

1 Bulan
Berat: 4.4 kg
Panjang: 53 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.4 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.6kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah


Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan