TEAMI-NATURAL TEA FLOWER AND FRUIT

Assalammualaikum semua....

Pernah x dengarTEAMI tea fresh flower..rendam2 lepas tu minum...waaahh.   fresh gitu..rendam bunga je tu...bunga rose,lavender,roselle,blue mallow,apple flower dan banyak lagi...

Eh eh..boleh ke minum bunga ni..rendam2 pulak tu?..boleh tau....natural lg..xde bahan kimia..xde pewarna dan xde perasa tambahan...semuanya totally fresh dan natural.. bunga tu dikeringkan..pastu rendam..tahan sehingga 6 bulan.kalu simpan dalam peri ais tahan 8 bulan..

Jom lah try..mama jual dah campur..dalam 1 jar ada 3 warna...dah series kan...sekali rendam boleh 3 bunga je syaratnya...semua dah di adun ikut kesesuaian pengguna...


Ada 10 TEAMI tea series terhasil..

Digestive series
Relax series
Anti-aging series
Slimming series
Beauty series
Vitamin c series
3c series
Calming series
Miracle series
gold series


tea series

Jom kenali fungsi setiap tea series ni




teami tea series

natural tea flower




natural tea flower

cara nak menikmati tea fresh flower ni boleh campur dengan lemon,madu or stevia


dan sedikit testimoni yang ada.kalau ikutkan banyak..tapi kita letak sikit je...kalau berkenan boleh ler bagi testimoni banyak2 nanti kan..


















kalau dah rasa best tu,apa lagi..ambil handphone tu whatsapps cepat 010-2266217...berhubung dengan saya liyana..boleh juga tengok dekat instagram saya liyanadiabu...

1 jar rm25
postage rm6 (wm), rm9 (em)
 
3 jar rm75
free postage
free 10g tea flower

follow Instagram
liyanadiabu
tea_flower








Post a Comment

BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA AMMAR

Nama:Muhammad Ammar Amsyar

DOB:29 April 2015
Masa:3:42 pagi
Berat:2.96 kg
Panjang:50 cm

1 Bulan
Berat: 4.4 kg
Panjang: 53 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.4 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.6kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah


Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan