CLEANSER AND MAKE UP REMOVER ORQUIDEA BEAUTE

Assalammualaiku..hi semua


Satu lagi kejayaan besar dari pihak reel beaute kerana mengeluarkan produk baru iaitu FOAMING DEEP CLEANSER.dan yg paling bestnya cleanser ni PLUS MAKE UP REMOVER.
Yang mana masih tercari2 lagi make up remover.blh terus grab ni cepat2...sebab dah xperlu lagi nak usung 2 benda sekali..ni bawak 1 ni je dah boleh cuci muka dan remove terus make up.

Cleanser reel beaute ni di formulakan dari spain..


Bukan sahaja cleanser biasa + make up remover..tapi anda akam alami kesegaran ais setiap kali anda mencuci muka...serius xtipu..sebab saya dah pakai..sejuk bak hang..lagi2 tengah cuaca panas ceng ceng ni..kalau cuci muka..pergh....sejuknya...


Jom kita teropong apa bahan yang ada dalam cleanser reel beaute ni...bahan utama dalam pembuatan cleanser ni ialah kelapa...seperti kita tau.kelapa memang banyak khasiatnya...dari pokok sehingga lah buahnya...

Tetapi...

Untuk kecantikkan wajah

✔ialah mampu membersihan kulit muka sebersih-bersihnya sehingga ke dalam liang pori wajah anda
 ✔melambatkan proses penuaan
✔Mengatasi masalah jerawat
✔kaya dengan vitamin E..ni yang menyebabkan muka moist je lepas guna
✔bila dah moist,maka terhindarlah dari terhidrasi (kering)
✔dan kulit muka anda akan jadi lembut je seperti kulit bayi

 Xpercaya cubalah...pasti anda teruja nak bagi feedback positif...



Cleanser ni banyak sangat kebaikkannya..baca2..jgn xbaca..rugi kalau x baca.sebab inilah rahsia orquidea beaute...hehe

Dan 


Lagi terbaiknya dari cleanser + make up remover ni...kalau korang picit..buka keluar cecair macam kebanyakkan cleanser yang ada di pasaran tu..dia keluar bentuk foam....xperlu dah nak ambil masa nak jadikan foam baru nak apply kat muka..picot je terus sapu...lepas tu anda akan rasa seperti berasa di kutub utara...arau pon seperti berada di dalam peti ais...haha..xpon plg senang anda akan rasa seperti letak ais kat muka tu

Ni ada beberapa testimonial dari pengguna orquidea beaute...korang baca lah...setiap hari kami terima banyak testimonial positif dari pengguna orquidea beaute ini








Sebotol ini harga dia RM99.90 exc postage
Tahan sehingga 4-5bulan..bergantung pada si pemakai..

Kalau nak lagi best dengan harga super duper syok
Dapatkan set combo
Cc cream RM135 + orquidea beaute RM99.90
TOTAL RM230
FREE POSTAGE
FREE GIFT BERHARGA RM25

NAK OFFER LAGI 
WHATSAPPS 010-2266217
TAIP "ORQUIDEA BEAUTE"
ATAU
"COMBO SET REEL BEAUTE"

Instagram
Liyanadiabu

Fb pages
D'ttazaa signature

  

BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA AMMAR

Nama:Muhammad Ammar Amsyar

DOB:29 April 2015
Masa:3:42 pagi
Berat:2.96 kg
Panjang:50 cm

1 Bulan
Berat: 4.4 kg
Panjang: 53 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.4 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.6kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah


Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan