MEDIL SKINCARE MAMADIL



.
9 INFO MENARIK MEDIL SKINCARE

πŸ‘‰ PRODUK DIHASILKAN OLEH TEAM R&D MAMADIL terdiri daripada PHARMACIST BERTAULIAH & BERPENGALAMAN.
.
πŸ‘‰ DIUJI PADA DIRI SENDIRI HAMPIR SETENGAH TAHUN oleh founder Mamadil, Puan Dila Mubarak untuk hasilkan kesan yg diinginkan & 100% selamat.
.
πŸ‘‰1 SET MEDIL SKINCARE MEMPUNYAI 3 ITEM, WAJIB BERDAFTAR & LULUS KKM.

1. HYDRO-BASED SOFT CLEANSER:
NOT1702011337K

2. PERFECT SLEEPING SERUM:
NOT161100858K

3. LIQUID WHIPPED FOUNDATION:
NOT14074166K
.
πŸ‘‰PENCUCI MUKA YANG MEMPUNYAI MAKE UP REMOVAL EFFECT! So anda tidak perlu lagi beli produk untuk tanggalkan mekap.
.
πŸ‘‰KOTAK PACKAGING YANG MAHAL & EXCLUSIVE setanding KUALITI produk yang dihasilkan.
.
πŸ‘‰JIMAT SEHINGGA 2BULAN penggunaan.
.
πŸ‘‰ ISIAN DALAM TIUB yang sangat mudah untuk dibawa ke mana saja.
.
πŸ‘‰ Penghasilan produk seiring dengan TEKNOLOGI TERKINI.
.
πŸ‘‰ 100% BUATAN MALAYSIA DIJAMIN SELAMAT, BEBAS KANDUNGAN TERLARANG & MERBAHAYA.


Medil Perfect Sleeping Serum

Mengandungi:
Ekstrak Aloe Vera & Minyak Zaitun
 Skin Brightening
 Maintain Skin Moisturizing
 Help skin cell renewal
 Anti-aging with uniform skin tone


 bertindak mengurangkan penghasilan melanin
 memberikan kesan pencerahan semulajadi serta mempunyai kesan antioksida yang baik.
 membantu mencerahkan dark spot dan antara yang berkesan dalam membantu masalah pigmentasi.
 bertindak mengekalkan kelembapan kulit berpanjangan dengan membentuk satu lapisan yang berperanan meningkatkan perlindungan serta keanjalan kulit.
 sangat membantu dalam mengelakkan masalah kulit kering.
 mengelakkan pengecutan dan pengurangan kolagen dan elastin pada kulit. Ini penting untuk mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit.
 membantu memerangkap air dipermukaan kulit, seterusnya mengekalkan kelembapan kulit.
 memberikan kesan dalam mengekalkan keremajaan kulit.
Ia sesuai digunakan sewaktu tidur dan merawat kulit semasa anda tidur.



Medil Liquid Foundation

Diperkaya dengan STAY-C dan Vitamin B3, E bagi membantu baikpulih kulit rosak.
Medil Liquid Foundation digunakan sebagai asas mekap.
 Foundation yang sangat ringan, tidak berminyak, senang oles, serta tidak bercapuk apabila berpeluh.
 membantu menutupi cela2 buruk di wajah seperti parut.
 Sesuai untuk anda yang tidak gemar oles bedak muka selepas pakai foundation.
 Mengandungi perlindungan UV bersamaan SPF30.
*Semakin lama pakai, ia makin menaikkan seri wajah. Tidak nampak kusam kepanasan.


Medil Soft Cleanser

Cleanser yang ringan tetapi mempunyai kesan deep cleansing serta make up removal effect.
Ia menekankan moisturizing.Soothing & Brigtening effect selepas penggunaan.
Pembersih berasaskan air dengan kandungan buih yang lembut dan tidak merengsakan kulit.
(sesetengah cleanser menjadikan kulit kering selepas penggunaan akibat drpd surfactant yg harsh)
Selain drpd kesan pembersihan ia juga menggabungkan :
AcquaBio a highly active substance with long lasting moisturizing effect
-Kesan kelembapan berpanjangan dan kulit tidak kering selepas pencucian.
Grape Seed Oil yang dirumus dlm sebatian larut air membantu mengekalkan kelembapan dan keanjalan kulit.
Mild anti acne effect
-Membantu mengawal pengeluaran sebum berlebihan yang boleh mengakibatkan jerawat.
CARA GUNA:
Bila2 masa saja yg diperlukan. Letakkan sedikit pd tangan & muka yg basah. Gosok dengan lembut di muka & cuci dgn air bersih.

1 set medil skincare ini berharga RM170
UNTUK ORDER BOLEH WHATSAPPS 010-2266217 (liyana)

www.wasap.my/60102266217/medilskincare
www.wasap.my/60102266217/medilskincare
Post a Comment

BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA AMMAR

Nama:Muhammad Ammar Amsyar

DOB:29 April 2015
Masa:3:42 pagi
Berat:2.96 kg
Panjang:50 cm

1 Bulan
Berat: 4.4 kg
Panjang: 53 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.4 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.6kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah


Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan