GA: 'SAYA NAK BUSHA INI UNTUK ANAK SAYA'



Dear..
memandangkan mama dah umumkan pemenang untuk contest mama..mama nak buat GA pula lah...senang sikit..pemenang akan dipilih melalui undian..mama cabut je..so simple...so mcm biasalah...

1) Buat satu entry bertajuk

'SAYA NAK BUSHA INI UNTUK ANAK SAYA'


2) Di entry tersebut, tempekkan Banner ini sahaja..
dan link back kepada entry ini

3) Letakkan juga banner ini dekat side kiri atau kanan
dekat blog korang dan link kan juga kat entry ini..konon2 nak bagi orang taulah

4) Mestilah jadi follower mamahousewife dan mamahousewifeshop

5)sila tinggalkan jejak link anda beserta id nama follower dan emel anda di ruangan comment pada entry ini


Please be noted!!!

1)tukang cabut undi nanti mama suruh papa dan taqif cabut ye

2)setakat ini 3 pemenang yang akan dapat busha,yang kat atas tu.tu hanya contoh design sahaja,nanti mama tanya anak lelaki ke perempuan dan umur berapa kepada sesiapa yang menang.

3)mama akan tambah pemenang jika sambutan yang luar biasa..

4)tarikh bermula sekarang 23 feb 2011 jam 12:10 pm dan akan tamat pada

6 march 2011 jam 12:10 pm


TAMAT


Post a Comment

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

Jana Pendapatan dengan lebih mudah,klik disini untuk mendaftar

Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan