SET PANTANG/BERSALIN DAN MILK BOOSTER DAN KURUS SHAKLEE

Assalammualaikum...
bismillah.....hari ni puasa umat islam di malaysia yg ke 8...Alhamdullillah mama masih kuat lg untuk berpuasa penuh dengan kesihatan yang baik dan mempu lagi menyusukan anak secara exclusive breastfeed..

hari ni nk kongsi pengalaman orang yg selepas bersalin,badan dye kembang semangkuk lah katakan..hehehe.baru bersalin anak pertama berat badan dah naik mendadak..dulu masa aanak dara berat badan baru 54kg.kini dah 68kg.selepas bersalin pulak selera makan makin menjadi2.nak diet,kena lak gastrik,sakit perut,pening kepala dan sebagainya.penyakit lain pulak datang..

amakn pulak jamu nak bg berat turun...makan pil kurus..susu pulak merundum..kesian kat anak.anak nak menyusu..dah bg pulak susu formula..kan xelok..anak bagi susu formula kurang dri 2 tahun.apatah lagi kurang dari 6 bulan..

so dengan shaklee semua masalh boleh selesai..dengan set milk booster dan kurus.momy2 xperlu lg nak risau dah..boleh makan macam biasa.tp berat turun..susu badan pulak banyak.pekat lg.bestkan mcm ni..

 yang ni set masa dalam pantang..
ENEGIZING SOY PROTEIN (ESP)- untuk tenaga/untuk bagi susu banyak dalam bonus dalam masa yang sama bagi kulit momy2 dan anak yg sdang bf tu gebu,putih,licin...
VITALEA- multivitamin untuk bagi tenaga selepas bersalin dan pulih dari sakit.
B COMPLEX-untuk momy2 yg alamai stress,meningkatkan fungsi otak dan bagi tenaga.xdelah pusat jekan..badan pon bg ringan dan relax.
VITAMIN C-aktioksida semulajadi,menguatkan tulang,gigi dan salut darah dan menguatkan sistem imum badan.




set milk booster dan kurus
ENEGIZING SOY PROTEIN (ESP)- untuk tenaga/untuk bagi susu banyak dalam bonus dalam masa yang sama bagi kulit momy2 dan anak yg sdang bf tu gebu,putih,licin...
ALFALFA-memekatkan susu badan,menurunkan paras kolestrol (detox lemak),mengurangkan toksin dan penghadaman makanan terbaik.
OSTEMATRIK-kalsium tulang dan gigi,mengekalkan tekanan darah normal,membantu momy2 yg sembelit dan membantu pengecuta otot dan saraf (bengkak)
LECITCIN-memecahkan lemak dan menolong mengurangkan berat badan serta menurunkan paras kolestrol.bolh juga melembabkan kulit..

berminat x momy2 nak cuba set shaklee..sy akan beri harga yang terbaik..
kalau berminat..momy boleh sms/whatsapps liyana 010-2266217
fb:liyana.hafiz
pages: https://www.facebook.com/MamahousewifesVitamin
emel:liyanadiabu@gmail.com
SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
SID 972611

p/s:kalau mamy2 berminat nak jadi ahli shaklee.pendaftaran cuma rm75 sahaja.sy akan guide anda utk berjaya sehingga mencapai 3,4,5, dan 6 angka sebulan..mau tak..yg pnting usaha+minat=berjaya...
Post a Comment

BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA AMMAR

Nama:Muhammad Ammar Amsyar

DOB:29 April 2015
Masa:3:42 pagi
Berat:2.96 kg
Panjang:50 cm

1 Bulan
Berat: 4.4 kg
Panjang: 53 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.4 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.6kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah


Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan