BULAN KECANTIKKAN-PROMO OKT COLLAGEN POWDER



Kalau org tny sy.apa kolagen powder yg best skrg ni selain kolagen rumpai laut
Sy jawab kolagen shaklee dr ikan merah..sbb sy dah cuba.mmg super.dah sekotak sy try..liang pori muka xbesar mcm dulu lg..kita nk mkn ikan merah pon taukan harga dye mcmn..dahlah mahal.sedap pulak tu..so xheranlah super sebab kolagen ni dr sumber yg terbaik.


tips penting
minum malam sebelum tidur untuk membaiki sel kulit
minum pagi sebelum makan untuk menyerapan nutrien yan lebih baik


 

 Kolagen ini sesuai diambil oleh mereka yang mengalami masalah berikut:
♥Terdapat garis-garis kesan ketawa, kedutan, lingkaran hitam bawah mata, kesan bengkak bawah mata, penglihatan kabur.
♥Gusi yang tidak sihat
Rambut kering dan bercabang di hujung
Liang roma besar, pigmentasi, jeragat, kulit kering
Garis halus pada leher
Kulit hilang keanjalan, lebih kering.
♥Kelihatan tua daripada umur sebenar.
♥Organ dalaman tidak berfungsi dengan berkesan.
♥Payudara dan punggung kelenturan
♥Kehilangan kalsium, sakit belakang, sakit sendi.
♥Kulit senang pecah, pudar dan kekuningan

 
Saya sangat teruja cerita pasal kolagen bulan ini sebab kita semakin berkurangan kolagen dlm  badan (Info:Penghasilan kolagen berkurangan dgn kadar 1.5% setiap tahun selepas usia 25tahun. Tapi kita hanya akan sedar akan kekurangan kolagen selepas 10tahun).  Jadi kalau usia kita 25-30an mungkin takkan perasan akan kekurangan kolagen dlm badan.. Jadi ni saya cerita tentang diri saya sendiri..saya taknak menyesal di kemudian hari..


Akhir kata saya pilih kolagen dari jenama Shaklee bukanlah sebab saya ni distributor Shaklee tapi sbb mmg dah terbukti best dari segi kualiti, kesan yg segera seawal 1-2hari (ni ikut badan masing2 ye sbb kalau ikut klinikal study, kesan yg mengujakan adalah seawal 8 minggu) .. kalau tak best takkan lah customer2 semua repeat order berkotak2..dan ada sahaja hari2 feedback dan testimoni yg mengujakan dari mereka..
 Jom try sekotak..pm nk dptkan best price dr sy sempena PROMO OCT INI.HARGA MEMANG RUNTUH.beli 6 percuma 1
 
Mmg berbaloi dgn harga dye..

NAK CUBA?

MACAM MANA NAK ORDER?

sms/whatsapps liyana 010-2266217

emel mamahousewifevitamin@gmail.com

dapatkan konsultasi percuma dari saya selepas pembelian


Post a Comment

BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA AMMAR

Nama:Muhammad Ammar Amsyar

DOB:29 April 2015
Masa:3:42 pagi
Berat:2.96 kg
Panjang:50 cm

1 Bulan
Berat: 4.4 kg
Panjang: 53 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.4 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.6kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah


Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan