Resdung mampu dirawat dan pulih dari kronik

resdung sering kali di kaitkan dengan makanan laut,habuk,hama dan sebagainya.setiap orang mempunyai resdung.bezanya resdung sikit,banyak dan kronik.



ada yang buat rawatan asap, bekam,facial dan macam2 lagi..tapi dengan shaklee,anda cuma amalkan makan vitamin ini sahaja secara konsisten.InsyaAllah ianya boleh membantu..



my hubby  dah cuba.Alhamdulillah..dulu setiap pagi selalu bersin2,selsema yang teruk..kini tiada lagi..muka pon dah kurang keluar jerawat..kini hubby still teruskan lagi makan vitamin shaklee ni...




ni antara vitamin shaklee untuk resdung..

1. Vitamin C
  • Berfungsi meningkatkan sistem daya tahan melawan penyakit. Selalunya bila selesema kita digalakkan makan vitamin c. 
  •  adalah anti oksida yang bagus. Tugasnya musnahkan radikal bebas yang boleh menyebabkan kanser dalam badan.
  • Ianya sebagai antioksidan yang baik. Sangat penting untuk meningkatkan antibodi dan imuniti seseorang.
  • memulihkan dan memastikan 300 proses metabolik yang berlaku dalam badan berfungsi dengan baik.

2. Vitamin B Complex

  • Membantu mengawal stress. Stress beri kesan negatif pada kekuatan imun badan kita
  •  Secara tak langsung tingkatkan kekuatan melawan penyakit.

3. Alfalfa Complex



  • Mempunyai manfaat mengurangkan keradangan disebabkan resdung dan lain lain.
  •  Penghidap radang seperti eczema (radang kulit), resdung (radang hidung) dan alergi (alahan) boleh mendapat manfaat darinya.
  • Namun penghidap penyakit SLE tidak digalakkan mengambil Alfalfa kerana tidak sesuai dengan mereka. Dapatkan pandangan dari Doktor anda ya.

 NAK CUBA?
MACAM MANA NAK ORDER?
sms/whatsapps/wechat liyana 010-2266217
emel mamahousewifevitamin@gmail.com
dapatkan konsultasi percuma dari saya selepas pembelian

Post a Comment

BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA AMMAR

Nama:Muhammad Ammar Amsyar

DOB:29 April 2015
Masa:3:42 pagi
Berat:2.96 kg
Panjang:50 cm

1 Bulan
Berat: 4.4 kg
Panjang: 53 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.4 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.6kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah


Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan