SESI MENUNTUT ILMU DENGAN SHAKLEE

Alhamdulillah...hari dapat lagi ilmu baru dari upline shaklee..terima kasih mamy lyna nor yang sudi beri ilmu kepada kami semua..banyak sangat yang dapat tadi.memang tak rugi hadir tadi ke kelas marketing shaklee..saya bersyukur sangat-sangat sebab saya tergolong dalam golongan ahli shaklee yang tepat dan kumpulan jutawan shaklee yang punyai ukhuwah yang amat baik sekali dan tidak kedekut ilmu..banyak aura-aura positif tadi yang kami sedut..hehehe...semakin bersemangat lgi saya dalam shaklee ni...

dalam shaklee ini bukan sahaja dapat menjana pendapatan,tetapi boleh membina ukhuwah persahabatan yang akrab dan berkongsi ilmu yang belum pasti kita tahu banyak benda.


akhir sekali bergambar kenangan dengan master lyna nor sebelum balik...harap-harap aura positif sentiasa ada dalam diri kami dan lekat sampai bila-bila...teringin nak menjana pendapatan 5 6 angka sebagai seorang WAHM...sangat-sangat berharap satu hari nanti boleh menjadi seperti beliau...kini dah dapat 4 angka pun dah syukur alhamdulillah sangat-sangat..kini cuma nak melangkah lebih lagi.supaya angka yang di depan tu bertambah setiap bulan sebelum masuk ke 5 angka..hehehe...
Post a Comment

BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA AMMAR

Nama:Muhammad Ammar Amsyar

DOB:29 April 2015
Masa:3:42 pagi
Berat:2.96 kg
Panjang:50 cm

1 Bulan
Berat: 4.4 kg
Panjang: 53 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.4 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.6kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah


Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan