Jom dapatkan VITAMIN SHAKLEE pada HARGA AHLI

Akhirnya keistimewaan harga ahli tetap milik ahli sahaja.tiada lg perang harga.tiada lg jual bawah harga ahli..yg pasti hingga kini sy heran.sebab org biz nk untung.tp ada yg biz nak rugi kerana penjualan bawah harga ahli.

Kalau korang nak tau, Mulai 1 April 2014,SHAKLEE dan menetapkan/dan mengeluarkan perintah mcm raja2 tu, penjualan dengan HARGA AHLI kepada mereka yang BUKAN AHLI adalah tidak DIWAJIBKAN..TIDAK BOLEH LANGSUNG.mau kena buang daerah nanti kalau raja (SHAKLEE) dan murka.
Elok sangatlakan, kalau tak, nanti takde beza dan keistimewaan pulak pada yang bayar untuk dapatkan keahlian ni..

Adilkan untuk semua ahli shaklee? Dah bayar keahlian rm65 seumur hidup..ni yg harus dapat.harga ahli..Siapa langgar rules ni memang padahlah menanti..Kalau kena report, bye2 la biz SHAKLEE..terminate terus keahlian anda.sekarang ni jumpa je yg buat gitu..terus report..kawan ke lawan..abislah..

So jom pakat ramai2 jadi ahli shaklee...xrugi pon..sebab sangat2 UNTUNG.setakat bayar harga ahli rm75(wm) dan rm85 (em) anda rugi...?no..no..no..buat kata aqil...

Meh rapat2 saya bagitau...betapa UNTUNG nya anda sebenarnya join ahli walaupun ANDA MAKAN SENDIRI & TAK BERBISNESS

rapat lg.. Meh baca ni pelan2..sampai bayangkan..

1) KEAHLIAN SHAKLEE ni SEKALI je bayar & SEUMUR HIDUP.xperlu dah lagi nak RENEW bagai dah.
Sehingga hayat anda tau.. JIMAT dah kat sini.

Xaktif pon xpe..katakan bln ni beli,bln depan 2 3 bln xbeli..kemudian bln berikutnya beli lg..xpe..keahlian anda TETAP sama.xperlu dah nak RENEW2..gunakan aje id shaklee tu.

2) Jadi Ahli, korang dapat keuntungan sehingga 20-30% daripada harga runcit.dan yg pastu setiap bulan pasti ada vitamin yang akan anda dapat harga MENJUNAM2 JATUH sehingga 15% keuntungan

Setiap bulan SHAKLEE ada buat promosi Beli 6 Percuma 1 kan ? So, korang akan dapat 1 lagi vitamin yang sama tu free. Dari segi kosnya, dah tentu2lah kita akan dapat jimatkan?

3) CASH BACK a.k.a BONUS

Bagi yang tak biz, anda STILL UNTUNG. Camne nak dapat bonus ni ?

Kumpul2 order kawan2,sedara mara.Bila order terus banyak dalam satu bulan yg sama dengan pembelian RM 450 ke atas atau min 150uv, korang dah layak dapat bonus.. Mudah je kan ? Postage rm10 (wm) atau rm20 (em)

Tak kira berapa banyak yang korang order. Tak kira berapa berat barang tu..pembelian bawah rm800.postage rm10 (wm),rm20 (em) je..
DAN...
Kalau beli rm800 (wm) atau rm1,000 (em) ke atas dalam satu pembelian, Postage PERCUMA !
UNTUNG lagi ...fuhhhhhh

4) TAJAAN

Kenapa perlu ada TAJAAN? dan TAJAAN TU APA PULAK?
Berdaftarlah dengan orang yang mampu membantu anda dari segi kenalpasti hala tuju shaklee.yang boleh guide anda.insyaAllah anda dapat la tunjuk ajar yang sepatutnya bila satu hari nanti anda nak serius jana income dgn Shaklee.

tajaan anda yang akan membentuk hala tuju anda jika ingin berbisness

5) FRIENDLY

Katakanlah anda bercuti,balik kampung.tertiba ada orang kampung ke,sedara mara ke,kengkawan ke order atau pon vitamin anda abis masa kat kampung tu,Branch dan HQ jauh ni.atau memang xde kt situ.
Haaa...dengan adanye ID sendiri, korang just order je online kat www.shaklee2u.com.my
Klik, order, bayar & tunggu vitamin sampai esoknya..kalau order sebelum pukul 3 ptg.pos hr yg sama.

Senangkan..macam beli barang kt zalora tu..klik2 je..sangat MUDAH.

So, jika anda pengguna tegar produk Shaklee, jom join jadi ahli shaklee.
Takyah dah main survey harga..sebab semua harga dah tetap.bukan ahli dapat harga runcit.ahli dapat harga ahli.

Psssttt..kalau tertiba anda SERIUS nak JANA INCOME dengan Shaklee ni, lagi banyak faedah korang akan dapat tau...tgk SINI

liyana
Sms/whatsapps/wechat 010-2266217
Master 2B in shaklee
Post a Comment

BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA AMMAR

Nama:Muhammad Ammar Amsyar

DOB:29 April 2015
Masa:3:42 pagi
Berat:2.96 kg
Panjang:50 cm

1 Bulan
Berat: 4.4 kg
Panjang: 53 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.4 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.6kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah


Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan