BAHAYANYA RESDUNG - IV MIST AROMATIC NANO OIL



Aromatic oil

Ramai yang tak sedar mereka ada RESDUNG! Iye, kalau anda mengalami simptom seperti di bawah, kemungkinan besar, anda mengalami RESDUNG @ SINUSITIS! 

👉👉 Hidung tersumbat 
👉👉 Kurang deria bau
👉👉 Gatal2 pada muka terutama lepas makan makanan laut
👉👉 Kerap bersin terutama waktu pagi dan juga bila terkena habuk
👉👉 Jerawat kecil memenuhi muka
👉👉 Kerap sakit kepala
👉👉 Gatal pada hidung, mata dan telinga

Ada yang sampai TERUK sehingga kerap sakit kepala sehingga memerlukan PEMBEDAHAN! ye betul, jangan pandang remeh masalah RESDUNG @ SINUS, rawat segera sebelum
terlambat!  


Aromatic oil
Ada yg sampai tahap mcm ni tau

ARGHHH..😡😡😡😡😡😡😡.rimas rimas...x tahan dah dgn hidung GATAL ni...HUH

ASIK NAK TENYEH2 JE HIDUNG NI.kadang sampai merah2 kan.pagi2 bangun tidur bersin2 pulak.selsema je.tak selesanya rasa..

Jangan mengalah..jom ikhtar cara mudah..cara murah...insyaAllah...sembur sembur sembuh... 

Dgn cara semburan ivmist AROMATIC NANO OIL dpt melegakan dalam masa yang cepat... 

Ramuan dari 10 herba yg terpilih .
🍁LIMAU PURUT
🍁HALIA
🍁PUDINA
🍁SERAI
🍁ARGAN
🍁SAFRON
🍁HALIA BARA
🍁KELAPA DARA
🍁EUCALYPTUS
🍁HEBBATUS SAUDA

Ia kecil dan mudah dibawa ke mana mana, mesra solat dan bertindak sebagai minyak serbaguna yang boleh juga merawat selain resdung dan jerawat .

Bukan itu sahaja..byk lg fungsi lain iv mist ni

Aromatic oil

🌿MIGRAIN
💥SELSEMA
🌿SAKIT MATA
💥SAKIT GIGI
🌿MIGRAIN
💥SENGUGUT
🌿SAKIT OTOT
💥SAKIT PINGGANG
🌿LENGUH2
💥SAKIY KEPALA
🌿STRESS
💥SENDI
🌿GATAL 💥KURAP
🌿PANAU
💥TERKENA AIR PANAS
🌿GOUT
💥KUKU CEKAM
🌿GIGITAN SERANGGA BISA

ALHAMDULILLAH...kesannya seawal 1 hari... .
CEPAT!!! JANGAN TUNGGU LAGI..NANTI HILANG HIDUNG 😁😁😁 .
Wassup segera 010-2266217 utk harga promosi kepada 10 terawal mengikut tema dan syarat...😉

JOM JOM JOM 
📞WASSUP 010-2266217

SATU RUMAH SATU IVMIST

jom tengok testimonial iv mist





Whatsapps sekarang 010-2266217

RM25 SAHAJA SEKOTAK

3 KOTAK KE ATAS ADA DISKAUN

HARGA BELUM TERMASUK CAS PENGANTARAN

IG liyanadiabu


Post a Comment

BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA AMMAR

Nama:Muhammad Ammar Amsyar

DOB:29 April 2015
Masa:3:42 pagi
Berat:2.96 kg
Panjang:50 cm

1 Bulan
Berat: 4.4 kg
Panjang: 53 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.4 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.6kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah


Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan