FAMILY DAY MMHE 2012

family day ni dah hampir 2 mggu berlangsung..baru nak uploada gambar..huhuhu..
sejak hubbyku kerja kat mmhe ni,nilah petama kali kami rasa family day yang dianjurkan oleh company hubbyku ni...last buat masa tahun 2007,hubbyku kata..masa tu dye xkerja lagi kat situ..so kami seronok lah ada event ni..tp kami tak join sama..anak2 kecil lagi..sapa pulak nak pegang dorang nantikan..kami sampai pon dah acara banyak dah habis..bukan banyak dah habis..pendek kata dah habis..tinggal acara bebas je..cabutan bertuah dan tengok budak2 ni main dengan macam2 bermainan angin ni..taqif pulak excited nak main sama..tapi memandangkan dye kecil lagi.br nak 2 tahun..tengok jelah ye nak...ni kesian sangat kat dye..bg lah kejap..hubbyku guide dye..tp kejap je..sebab semua dah besar2 dan agak ganas.xsesuai tuk anakku ni..tengok muka dye yg cuak tu..hehe..ni jelah sempat ku snap gambar..dah sampai umah baru terfikir..kenapa xamik gambar ye...






 ni makanan yang disponser oleh company hubbyku..KFC.idaman ku selalu....kami 4 orang..so kami dapat sarapan 4 biji burger colonel dan tengahari kami dapat 4 kotak ayam snack plate..tapi memandangkan stok tersangatlah banyak..so kami diberi lagi sebanyak 6 kotak snack plate...so balik rumah..melantaklah kami makan...huhuhu..banyaknya..larat ke nak makan semua..nak bagi jiran tetangga.dorang balik kampung..
maka makanlahlah 2 hari 2 malam KFC idamanku selalu





Post a Comment

BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA AMMAR

Nama:Muhammad Ammar Amsyar

DOB:29 April 2015
Masa:3:42 pagi
Berat:2.96 kg
Panjang:50 cm

1 Bulan
Berat: 4.4 kg
Panjang: 53 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.4 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.6kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah


Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan