Set penjagaan muka organik-berjerawat-berminyak- kering- sensitif

Assalammualaikum

hai...selamat pagi...pagi ni saya nak cerita pasal pencuci muka shaklee..memang best...muka saya ni jenis agak berminyak area zone T.terutama kat dagu ni.mudah naik cik J..bangun pagi je gosok gigi.then mesti nak cuci muka ni...memang lepas cuci muka dengan pencuci muka ni,muka segar je rasa..macam bernafas gitu dekat liang2 romakan...then lepas solat tu letaklak toner dan pelembab muka..memang maveloslah..sebab bila dah letak ni.muka rasa fresh sangat..yang penting takde berminyak..dye control gitu...sejak guna set ni..memang cik J segan2 je nak keluar..kalau keluar pon segan2 je...2 hr dah hilang balik..malukan keluar...dye cepat kecut..yang mana jenis muka macam saya..boleh lah cuba..set ni tahan lama tau..beli bulan 2.tapi ni dah bulan 5 tak habis lagi..ni guna 2 hari sehari ni..

kulit muka berjerawat shaklee
SET KULIT BERMINYAK DAN BERJERAWAT

kulit muka sensitif shaklee
SET KULIT KERING DAN SENSITIF

kalau muka jenis kering dan senang mengelupas tu.org panggil sensitif..ada juga setnya..boleh cuba kalau nak.....

lagi satu nak cerita ni...set shaklee ni orang kata sama macam marykay,skII...tak percaya ke...tak percaya kena cuba..hehe..tapi selama saya guna..memang puas hati...takde lah mahal sangat.sebab boleh taham berbulan2 ok..

kalau berminat boleh order
untuk kulit berminyak dan berjerawat KLIK SINI

untuk kulit kering dan sensitif KLIK SINI
Post a Comment

BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA AMMAR

Nama:Muhammad Ammar Amsyar

DOB:29 April 2015
Masa:3:42 pagi
Berat:2.96 kg
Panjang:50 cm

1 Bulan
Berat: 4.4 kg
Panjang: 53 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.4 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.6kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah


Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan