HeartBeat & Hasilnya Memberangsangkan - Jom Register


HeartBeat
Kengkawan dah register HeartBeat ke belum?
nak tau tak benda apa ni?
HEARTBEAT adalah satu sistem yang lebih kurang macam NUFFNANG juga..
Boleh dapat duit jugak kalau orang klik2 atau register melalui blog kita.
Sekali klik dapatlah RM 0.04....
hehe nampak jer sikit..tapi kalau ramai2 klik banyak tau hasilnya.
kalau belum Jom register, sebab FREE je then berbaloi2 pulak tu
KLIK IKLAN HEARTBEAT Kat blog mama ni..



Lepas tu klik kat gambar Heartbeat nie.


Create acct lepas tu klik join HB! Affiliate nie


Klik online application


Klik kat my HB!affiliate selepas dah successfull create acct


Pastu klik get a code..boleh lah letak kat korang punya blog..sama macam nuffnang..


Thanks to mama balqis or anje dan ibu damia..ilham mama tu join HB ni..kawan2 pe tunggu lagi...

Kalau sesiapa yang singgah2 kat blog mama ni, then klik2 kat HEARTBEAT blog ni, nanti bagitau..nanti mama akan return klik2 pula..


Peringatan:

Dengan mendaftar HEARTBEAT ni, ia langsung tidak akan menjejaskan status GLITERRI dalan akaun NUFFNANG anda.. Saya dah registered!! Anda bila lagi??


Post a Comment

BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA AMMAR

Nama:Muhammad Ammar Amsyar

DOB:29 April 2015
Masa:3:42 pagi
Berat:2.96 kg
Panjang:50 cm

1 Bulan
Berat: 4.4 kg
Panjang: 53 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.4 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.6kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah


Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan