COQ HEALTH PLUS SHAKLEE


CoQ Health -PROMOSI SEPT 2013

UNTUK KESIHATAN JANTUNG,KESUBURAN DAN KECANTIKKAN...wow tajuk menarik..3 dalam 1 khasiatnya..bestkan..ramai dah mencuba..anda bila lagi..lagi2 sekarang ni tengah promosi bulan september 2013..sangat menjimatkan dan berbaloi..sampai ada yang grab 1 set teru sebab tak nak lepaskan peluang ni.1 set 6 botol free 1 botol..nak beli share dengan family,sedara mara dan kawan2 pon boleh..SANGAT SANGAT RUGI KALAU TAK BELI SEKARANG.sapa nak bagi free 1 botol.


tapi..jangan risau..nak beli 1 pon boleh.nak beli 2 pun boleh..harga macamanakan..diskaun tetap ada..

jom kita baca sekilas pasal vitamin ni




♥nutrien larut lemak semulajadi yang terdapat dalam setiap sel badan. 

♥bertanggungjawab menhasilkan tenaga dalam setiap sel.
antioksida semulajadi.
♥membantu menguatkan otot jantung. 

♥membantu mencegah pengoksidaan kolestrol jahat
♥berfungsi memastikan salur darah fleksibel untuk tekanan darah yang sihat. membantu membaiki peredaran darah. 




♥membekalkan oksigen dan nutrisi untuk menghasilkan sel baru yang lebih muda.
membantu kulit lebih cerah dan berseri. perlindungan matahari semulajadi, meningkatkan kesuburan bagi lelaki/wanita
meningkatkan tenaga lebih2 lagi jika anda mengalami sindrom keletihan yang kronik dan juga mampu untuk meningkatkan keupayaan mental (migrain, sakit kepala dan loya)

Tahap CoQ10 semulajadi dalam badan berkurang apabila kita meningkat usia. Sebab tu salah satu alternatif adalah mengambil CoQ Health Plus Shaklee. Ia mengandungi 3 bahan utama iaitu 



★CoQ10
★ Vitamin E
★Green Tea.

Apa yang membezakan CoQ Health Plus dengan produk lain adalah CoQ10 Shaklee adalah daripada yis ekstrak semulajadi sama seperti yang dihasilkan oleh badan. yg plg menarik dan bestnya Shaklee memiliki sistem penyerapan yang dipatenkan.

**JOM TRY SET COQ10 BERSAMA ESP.PASTI BERBALOI2...



Nak cuba x vitamin ini sempena promosi sept

1 BOTOL 30biji
retail price rm124,nak best price sms sy ye..
sms@whatsapps
Liyana 010-2266217
BONUS:FREE CONSULTATION AFTER SALE PRODUK
Post a Comment

BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA AMMAR

Nama:Muhammad Ammar Amsyar

DOB:29 April 2015
Masa:3:42 pagi
Berat:2.96 kg
Panjang:50 cm

1 Bulan
Berat: 4.4 kg
Panjang: 53 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.4 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.6kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah


Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan