INGIN JADI AHLI SHAKLEE YANG SAH

SALAM SEMUA
jom baca entry ini..hahaha...
macamana nak jadi SHAKLEE SECARA PERCUMA TANPA PERLU BAYAR RM75 SMNJG DAN RM85 SABAH SARAWAK


1) beli 2 botol VIVIX anda akan dpt
- FREE membership
- FREE postage
- CASH bonus

2) beli 3 kotak Shaklee COLLEGEN POWDER anda akan dpt
- FREE membership
- CASH bonus


3) beli produk shaklee dengan total pembelian rm650 keatas anda akan dpt
- FREE membership
- CASH bonus


4)bayar RM75/RM85 tanpa beli brg

Best sangat.. menarik sangat.. teruja sangat bila FREE-FREE nie (^_^) Wow..menarikkan...jom dapatkan dengan free free dan free...sapa xnk benda free kan....dapat cash bonus tu yg xtahan tu..
U buy more.i give u special dengan more free...sapa nk bg free membership ooooiiii....


APA YANG BESTNYA BILA DAH JADI PENGEDAR SHAKLEE YANG SAH

1)Ganjaran tunai (CASH)
[✓]Bonus peribadi sehingga 21%
[✓]Leadership bonus sehingga 6 level
[✓]Insentif Coordinator sehingga 1.5%

2)Program kereta (CAR)
[✓]Peluang mendapat insentif berupa wang tunai khas untuk pembayaran kereta

3)Percutian (CONVENTION)
[✓]Berpeluang menikmati percutian bertaraf 5 bintang yang ditanggung sepenuhnya oleh Shaklee sama ada didalam/ luar negara termasuklah peluang untuk menunaikan umrah.

===============================
➽Kepada anda yang ingin memperbaiki taraf ekonomi keluarga dan mempunyai IMPIAN untuk BERJAYA dalam biz.bonus setiap bulan dengan angka 2,3,4 dan xmuatahil 5 dan 6 angka,kami sedia membantu anda.

[✓]Online/Offline coaching SECARA BERTERUSAN
[✓]Teknik marketing melalui FACEBOOK yang YANG BERKESAN
[✓]Info-info penting tentang bisness Shaklee
[✓]RAHSIA menjana WANG BESAR bersama Shaklee.

Apa tunggu lagi? Jangan berlengah…kerana mereka yang mahu BERJAYA adalah orang yang bertindak SEGERA!


sms/whatsapps liyana 010-2266217
emel mamahousewifevitamin@gmail.com

Post a Comment

BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA AMMAR

Nama:Muhammad Ammar Amsyar

DOB:29 April 2015
Masa:3:42 pagi
Berat:2.96 kg
Panjang:50 cm

1 Bulan
Berat: 4.4 kg
Panjang: 53 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.4 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.6kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah


Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan