Saya Nak Buat Pesanan

Untuk membuat pembelian di laman web ini, saya memerlukan maklumat berikut untuk memudahkan proses penghantaran. Jadi, anda perlu pastikan bahawa maklumat yang anda isi adalah tepat, bagi mengelak berlakunya masalah semasa proses penghantaran nanti.

Bagi postage untuk setiap pesanan yang dibuat;
PENGHANTARAN
Semenanjung Malaysia : min rm6-rm10 (ikut berat)
Sabah / Sarawak : min rm9-rm20 (ikut berat)


Untuk harga bagi setiap produk, boleh rujuk pada Tab “HARGA RUNCIT PRODUK



                Name:

                
              
       
                Email Address:
            
                
              
            
                CONTACT NO.
            
                
              
            
                Complete Mailing Adress
            
                
                          
                List of order
            
          
              
   
                Methods Of Delivery
            
                
              
            
                Method Of Payment
            
              
              
            

                
          
SYARAT PEMBELIAN DI LAMAN WEB KAMI
  1. Semua urusniaga yang dijalankan didalam mata wang RINGGIT MALAYSIA (RM) sahaja dan ia adalah dalam bentuk TUNAI (Bukan Cek atau Wang Pos)
  2. Untuk setiap pembelian online, anda perlu mengisi ‘BORANG PESANAN diatas. Jika anda mengalami masalah ketika mengisi borang tersebut, anda boleh menghantar maklumat yang sama ke mamahousewifevitamin@gmail.com atau Sms/Whatsapp/wechat ke 010-2266217. Boleh juga layari FB Pages kami: mamahousewife' vitamin
  3. Pembayaran boleh dibuat melalui akaun Maybank atau Cimb, melalui ATM Transaction atau Online (Maybank2u.Com/ CimbClicks.Com).
  4. Bagi pembayaran melalui online, sila gunakan alamat email: mamahousewifevitamin@gmail.com
  5. Pembelian akan diproses selepas mendapat pengesahan pembayaran dibuat.
  6. Setiap penghantaran produk adalah menggunakan POS Laju/KTM atau Shaklee Sendiri.
  7. Tracking no akan diberikan kepada anda, selepas barang dikirim.
  8. Tempoh penerimaan barang adalah dalam tempoh 2-4 hari bekerja.
  9. Sila hubungi kami, jika anda tidak menerima barang yang di kirim selepas 5 hari.
  10. Pemberitahuan tentang penerimaan barang, amat kami hargai.
Post a Comment

BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA AMMAR

Nama:Muhammad Ammar Amsyar

DOB:29 April 2015
Masa:3:42 pagi
Berat:2.96 kg
Panjang:50 cm

1 Bulan
Berat: 4.4 kg
Panjang: 53 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.4 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.6kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah


Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan