VITALEA MAMPU BANTU IBU LETIH SEMASA HAMIL/PANTANG DAN PENYUSUAN




CIPTAAN PERTAMA VITALEA DALAM BENTUK CECAIR

VITALEA UNTUK MARKET MALAYSIA HARI INI DALAM BENTUK KAPSUL


Bulan baru kini dah menjelma..selamat tggl januari..selamat datang februari...hai hai februari dan bye bye januari..selepas promosi alfalfa kini ke promosi VITALEA pulak..KILLER vitamin dalam shaklee.Dikenali sebagai MULTIVITAMIN dan VITAMIN PERTAMA yg dicipta dalam shaklee..

byk fungsi,byk khasiat.byk kelebihan dan kebaikan dalam VITALEA..sapa xcuba pasti rugi..dah cuba pasti jatuh cinta..sy kenali vitalea ni masa dalam PANTANG..memang bertenaga.sapa xletih jg anak dalam pantang.lg2 bila malam berapa kali bgn nk susukan anak..nk layan lg anak bujang sorang lg...hehehe..tp xrugi dan xmeyesal sy amik vitalea..

KENALI VITA LEA
■Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah
■28 vitamin-vitamin penting dan mineral perlu untuk kesihatan optimum dan tenaga.
■ Ia diformulasikan secara komprehensif dan sangat seimbang.
■Tablet Vita-Lea ini disaluti dengan serbuk nutrisi spirulina.
■merupakan tablet multivitamin yang paling pantas di dunia terlarut dalam air dan juga tubuh manusia.
■Mineral yang terkandung di dalamnya mudah berintegrasi dengan protin untuk penyerapan yang pantas oleh usus kecil.
■Ujian klinikal telah membuktikan dengan pengambilan Vita-Lea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65 %.
■Vita-Lea telah dipilih oleh Centre fo Science di Amerika Syarikat sebagai 'THE BEST MULTI-VITAMIN di dalam Public Interest pada tahun 2000.
Secara umumnya Vita-Lea amat bagus untuk dimakan oleh setiap orang.  Ini kerana kandungan Vitamin di dalam Vita-Lea yang merangkumi keperluan hampir seluruh badan. Antara vitamin yang terdapat dalam Vita-Lea:




KANDUNGAN VITAMIN DALAM VITALEA
●Vitamin D - Menyokong penyerapan kalsium untuk tulang dan gigi yang sihat
●Beta Karotena - Meningkatkan kesihatan mata, kulit dan sistem imunisasi
●Vitamin E - Menyokong kesihatan sekular dan meningkatkan kesihatan hati, usus dan fungsi imunisasi
●Kalsium - Menyokong kekuatan tulang, pengaliran urat saraf dan otot-otot
●Boron - Membantu dalam metabolisma Vitamin D dan mineral yang terbabit dalam perkembangan tulang
●Magnasium - Menyokong kekuatan tulang, fungsi otot dan membantu dalam mengekalkan tekanan darah normal dan denyutan jantung
●Biotin - Membantu badan menghasilkan tenaga dari protein dan lemak
●Lain-lain - Tidak mengandungi perisa tiruan, pemanis, warna dan bahan pengawet

Vitalea banyak membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari segi akarnya, membantu mencegah penyakit tiroid @ beguk ( penyakit tiroid ini terjadi kebiasaanya kerana kekurangan iodin dan ini terdapat di dalam vitalea.
Selain itu juga, ia adalah antara suplimen terpenting untuk diet atau slim yang mana kalau kita kurang makan namun pengambilan vitalea ni banyak membantu memberi badan rasa bertenaga, tidak lesu dan menjadikan kulit sentiasa tegang. Ibu-ibu yang mengandung dan menyusukan anak, sangat digalakkan mengamalkan pemgambilan vitalea kerana kepentingan zat dan vitamin serta keperluan zat besi oleh si bu dan ianya juga penting untuk tumbesaran anak.

HOW VITALEA WORK IN THE BODY


Jika diambil setiap hari, Vita-Lea mampu:
●Membantu dalam mengekalkan kesihatan yang baik.
●Mengandungi beta karotena yang membantu dalam mengekalkan pertumbuhan, penglihatan dan pembinaan tisu.
●Mengandungi kalsium, fosforus dengan vitamin C dan D untuk kesihatan tulang dan gigi.
●Biotin dan asid pantotenik membantu untuk memetabolismekan lemak dan karbohidrat dalam tubuh
●Vitamin B12 membantu dalam pembentukan sel-sel darah merah.

macam mana nak beli?
liyana 010-2266217 (sms/wechat/whatsapps)
your favourite shaklee distributor

Post a Comment

BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA AMMAR

Nama:Muhammad Ammar Amsyar

DOB:29 April 2015
Masa:3:42 pagi
Berat:2.96 kg
Panjang:50 cm

1 Bulan
Berat: 4.4 kg
Panjang: 53 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.4 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.6kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah


Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan