Hadiah berharga dari master coordinator

Assalammualaikum w.b.t
saya sangat gembira hari ini.sebab dapat hadiah ini dari upline saya..MASTER COORDINATOR HADHATINA kerana saya berjaya daftarkan ahli shaklee bawah saya secara percuma yg shaklee malaysia bagi dengan belian 200uv...upline yang beri hadiah ini orang dia sangat berkarisma dan saya suka cara beliau dalam memberi ilmu secara online dan offline..beliau macam saya juga WAHM..tapi dah berjaya mencapai 5 angka dalam shaklee.dan dah berjaya menjadi master coordinator.pangkat yang teratas sekali..kiranya beliau salah satu icon saya lah yang terbaik..I LIKE HER


Saya dapat DIGITAL TASBIH...yang belah kanan kaler ungu tu saya punya yang lama dan guna hingga sekarang..itulah kawan saya semasa saya berzikir selepas solat atau di waktu lapang..so sekarang.saya dah ada 2 orang kawan baik...yang 1 lagi bolehlah di jadikan untuk travel...alhamdulillah.


saya dapat buku MINI MUDAHNYA MENJEMPUT REZEKI..dulu dah pinjam dengan kawan hubby untuk baca..kini saya dah memilikinya sendiri..


saya juga dapat KEYCHAIN dari thailand..bestnya...belum lagi berpeluang pergi ke sana



dapat juga BIZ CARD yang belakang dye ada KALENDER 2014..suka sangat..blh letak dalam dompet..senangkan

last sekali saya dapat NOTEBOOK ..boleh catit segala ilmu yang saya dapat...xpon saya blh buat rujukan vitamin2..mudahkan..

thank mamy hadha..moga Allah membalasnya dengan kebaikkan..semoga group jutawan shhaklee terus maju...lepas ni saya buat hadiah gempaklah untuk anak2 shaklee saya. sapa yang berjaya akan terima hadiah...yg naik pangkat akan dapat wow..kita tunggu yam.yang berminat nak jadi agen shaklee bawah empayar saya bersama jutawan shaklee yang lain.blh emel,sms@whatsapps@wechat.010-2266217..kita bincang dan borak panjang pasal shaklee..the best vitamin bagi saya..
Post a Comment

BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA AMMAR

Nama:Muhammad Ammar Amsyar

DOB:29 April 2015
Masa:3:42 pagi
Berat:2.96 kg
Panjang:50 cm

1 Bulan
Berat: 4.4 kg
Panjang: 53 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.4 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.6kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah


Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan