Macam mana nak jadi ahli shaklee?

Sekarang ni kalau pergi di mana-mana,kalau tanya orang, kenal tak shaklee? majoriti mesti kenal.wah...shaklee makin di gilai ramai...kalau lalu federal utara selatan pun dah banyak signboard shaklee di pasang.



Dulu sangat susah orang nak kenal shaklee.kalau tanya kenal shaklee tak?mesti orang akan tanya kita balik.shaklee tu apa?dan kitalah bersusah payah nak terangkan kat orang tu apa itu shaklee.masa tu majoriti tak minat nak join sebab MLM..semua ingat MLM tu sama je.cari orang,jual produk.tapi dengan shaklee berbeza sangat.bukan sikit.sangat-sangat banyak.antara salah satunya ialah unlimited downline..xde limit2.then bukan downline menguntungkan upline..dalam shaklee,siapa usaha lebih,dia yang akan dapat. xkiralah upline ke downline.downline pon boleh potong upline.sebab ada break.tiada istilah keberkatungan upline pada downline yang aktif...maka kayalah upline..no no no sama sekali.

shaklee bukan sahaja boleh bagi orang kesihatan yang baik,malah boleh bagi pendapatan sampingan,jana pendapatan tambahan dengan shaklee atau jana pendapatan tetap dengan shaklee..wahh..bestkan dengar..

modal nak jadi ahli shaklee pun taklah mahal mana..sangat-sangat berpatutankan..orang kata mampu..(^_^)

Syarat-syarat
1.Mestilah berumur 18 tahun ke atas
2.Warganegara Malaysia atau memiliki IC malaysia

Cara 1
Yuran keahlian seumur hidup
RM65
postage untuk starter kit
semenanjung malaysia RM10
sabah/sarawak RM20

Cara 2
Free membership dari Shaklee dengan belian produk Shaklee 200uv bersamaan dengan rm650 ke atas

Sangat mudah kan.


yang berminat nak berbisness,anda akan diajar secara exclusive dalam group saya secara online/offline.
bakat anda akan di asa sehingga berjaya jika anda ada push faktor nak berjaya.yang penting ada usaha dan tak mudah putus asa sangat-sangat penting.

kalau berminat boleh
sms/whatsapps liyana
010-2266217


Post a Comment

BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA AMMAR

Nama:Muhammad Ammar Amsyar

DOB:29 April 2015
Masa:3:42 pagi
Berat:2.96 kg
Panjang:50 cm

1 Bulan
Berat: 4.4 kg
Panjang: 53 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.4 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.6kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah


Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan