Hasil Sebulan berblogging..

Sejak jadi suriumah tangga hampir nak masuk 3 bln nie..baru bln lepas mula start nak berblogging nie..Kalau tak asyik mengadap main GAMES jerk at FB tu..Sampai 1 hari kena tegur dengan si suami..

Ayg: Syg,syg duk umah jgnlah asyik main game jer..Cuba try cari benda yg bermanfaat skt..Bc QURAN ke,wat MATEMATIK ke,Cari benda yg berfaedah kat INTERNET ke…t anak kita leh HAFAL QURAN dan PANDAI.

Syg: Mm…(^_^)..(Sy Senggih je)..TINSYAALLAH…Syg try ye….

Fikir punya fakir…Akhirnya..Teringatlah nak buat blog..dah ader thn lepas..tapi tak terisi lgsg..So..Sy pon mengodek2 Laptop nie dan searching mcmn nak buat blog mcm org lain.Nielah hasilnya selama hampir sebulan.3mggulah..

From nuffnang after 1 month:-

Yg pada mulanya sekadar suka2 jer.Bila tgk org lainnyer BLOG ader nuffnang.

Nie yg sy tak sangka dapat dan hasil dari nuffnang beri selama sebulan nie..

Nie statistic pengunjung yg melawat ke blog sy..



Nie peratus pengunjung dari Malaysia dan luar Negara yg tgk..

Thanks Nuffnang dan Kawan-kawan yang banyak memberi tau cara-cara menggunakan blog dalam blog masing2.

Yg mana jadi FOLLOWER thanks A LOT…

To My LOVE.Thanks…menyedarkan syg dari buang masa..LUV U ALWAYS

Post a Comment

BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA AMMAR

Nama:Muhammad Ammar Amsyar

DOB:29 April 2015
Masa:3:42 pagi
Berat:2.96 kg
Panjang:50 cm

1 Bulan
Berat: 4.4 kg
Panjang: 53 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.4 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.6kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah


Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan