Cerita pagi Ini :-) + :-(........

Salam pagi...pagi nie macam biasa,bangun sembahyang subuh,sarapan gan hb,then hb pergi kerja,buka internet untuk tengok blog...Sedih bila kita buat contest,tapi tak ramai yang sudi tengok...Agaknya contest ni tak best kot..tapi takpelah..dah cuba...Ni yang saya dapat nuffnang..semalam 22 visitor je yang datang tengok blog ni..


tapi saya tak putus asa,InsyaAlllah..yang akan datang..mana tau ramai yang datang melawat blog saya...bukan apa..saja je nak test market...hehehe...untuk kepuasan diri sendiri..bukan untuk menunjuk,tapi untuk keyakinan diri...

Semalam dah rasa sakit sikit2,tapi tak lagi macam nak bersalin..baby mengeras je...dia dah semakin sempit kot..rasa dup dap dup dap lak..hb pon dah rasa takut..berdebar2..

Pagi tadi bangun je tido,hb terus bercakap gan baby,baby bagi respon kat papa dia 1st class punya...siap ada bunyi lagi hb cakap..kalau baby dalam perut boleh ke keluarkan bunyi..macam suara...ntahlah...masa tu baby siap tendang2 muka papa dia..dia suka ke,rimas ke...tak taulahkan..tapi saya suka..hehe..

Semalam bincang gan hb,dia kata nak hantar saya balik kampung weekend ni..tapi saya tak nak..Rindu...Huh...Saya minta hantar next weekend..Hope sempatlah...harap2 baby tolong mama dia ye...next weekend tau baby...bila papa dah hantar mama balik kat kampung,then masa baby rasa nak kuar,tunggu tau sampai papa sampai kat hospital..mama nak papa ada sama..





Post a Comment

BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA AMMAR

Nama:Muhammad Ammar Amsyar

DOB:29 April 2015
Masa:3:42 pagi
Berat:2.96 kg
Panjang:50 cm

1 Bulan
Berat: 4.4 kg
Panjang: 53 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.4 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.6kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah


Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan