SAMMY'S ADVENTURE THE SECRET PASSAGE (3D) Trailer


Salam...Masa hari sabtu yg lepas bersyukur pada Allah,kerana saya masih lagi bernafas di muka bumi ini untuk yg ke 27 tahun..Maknanyer besday sayalah time tu kan..Thank to my hb bcoz tak putus2 wish besday kat saya..Pagi2 lagi after subuh dah tnya

Hb: hari nie syg nak g mana,cakap je..hari ni hari besar syg..ayg cuba penuhi..

Syg: xtaulah nak g mana?ada tmpt yg best ke?syg nak makan kat luar,xnak masak..

Hb: Kita tgk wyg nak x? cite katun..3Dnyer..Kita xpernah tgk lagikan 3D n dah lama xtgk wyg..tapi xpe ke,sebab syg tgk mgandung,t xelok utk baby..

Syg: best gakkan,dah lama xtgk wyg,cite katun xpe kot.xganaskan.tgk preview dulu kat itenet lah..n kat mana ader cite 3D.

Saya gan hb pon duk tgk itenet n kat mana ader cite 3D,buka lah tgvnyer laman web..ada 3D kat tgv tebrau..Cite SAMMY'S ADVENTURE THE SECRET PASSAGE (3D)..best nie tgk dyenyer preview..macam cite nemo gak..tapi kisah pasal penyu..nie preview dye..mana yg ader anak kecil.leh lah g..tgk yg biasa pon xpe..dah best..yg saya tgk 3Dnyer..

Kisahnyer Seekor penyu yang ditetaskan pada tahun 1959 menghabiskan 50 tahun berikutnya mengelilingi dunia saat itu sedang diubah oleh pemanasan global.Nak tau lebih lanjut kenalah tgk..xrugi tgk..best sgt..

Post a Comment

BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA AMMAR

Nama:Muhammad Ammar Amsyar

DOB:29 April 2015
Masa:3:42 pagi
Berat:2.96 kg
Panjang:50 cm

1 Bulan
Berat: 4.4 kg
Panjang: 53 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.4 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.6kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah


Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan