Wanita mahu Sperma dari Mayat Suami


Pelik tapi benar..Ini mmg betul2 berlaku..Klau kita pk balik,mmg xmasuk dek akal..Ada juga org yg nak buat mcm tu kat mayat suaminyer...Nie lah kenyataannyer...Bukan untuk diri sendiri mengandung,tapi untuk mendapatkan zuriat sahaja..dengan masukkan sperma ke wanita lain.PELIK.......


MANHATTAN: Seorang janda memohon kebenaran mahkamah mendapatkan sperma daripada suaminya yang membunuh diri untuk membolehkan dia mendapat zuriat.

Menurut Victoria Chege, dia kesuntukan masa dan merayu hakim menerima permohonan itu bagi membolehkan impian suaminya, George Kamau, terlaksana.

Kamau, 37, menggantung dirinya di Norwalk, Connecticut, pada 11 Oktober lalu.

Victoria memohon mahkamah membenarkan dia mengambil sperma Kamau dan dibekukan sebelum dijadikan benih dalam rahim wanita lain.

Tidak dapat dipastikan mengapa Victoria enggan mengandung sendiri.

“Kamau memang berhajat mendapat waris sebelum dia menemui ajal,” katanya.

Justeru, Victoria memohon hakim membuat keputusan segera bagi memastikan keturunan Kamau berterusan.

Sementara itu, walaupun hakim memberi kebenaran, ia mungkin terlewat kerana sperma mesti diambil dalam tempoh 36 jam selepas seseorang mati.

Sumber: Harian Metro

Post a Comment

BIODATA TAQIF

Nama:Muhammad Taqif Thariq
DOB:11 November 2010
Masa:5.19 pm
Berat:3.34 kg
Panjang:56 cm

1 Bulan
Berat: 4.6 kg
Panjang: 59 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.5 kg
Status: Pandai senyum,nak main

3 Bulan
Berat: 7 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.9kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

18/7/2011
Status:taqif dah pandai merangkak dengan lancar

25/7/2011
Status:taqif tumbuh gigi sebatang kat bawah

30/7/2011
Status:taqif dah pandai duduk sendiri tanpa bantuan pegang mana2 objek

11 bulan dah pandai berjalan..amin...

1tahun 7 bulan
status:dah pandai cakap mama,papa,mamam,nak,nanak,boleh,gelak,ajuk cakap org,still masih cakap macam baby lagi..sekarang belajar nak melompat..berat 12kg masa 1thn 5 bulan..

11/11/2012
2tahun genap
alhamdulillah..dah pandai sebut banyak word jugak..dah jadi abang yang baik..dan sayang adik..

BIODATA AQIL

Nama:Muhammad Aqil Zafran
DOB:21 Januari 2012
Masa:10:11 pagi
Berat:3.22 kg
Panjang:48 cm

1 Bulan
Berat: 4.7 kg
Panjang: 56 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,hisap jari,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.5 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah

5bulan
Berat 7.5kg
Status:dah pandai guling2 dari ujung ke ujung,mengundur..

8bulan
status:dah pandai merangkak

9 bulan
status:dah pandai bertatih pegang kerusi meja
dah pandai bangun sendiri tanpa bantuan

9/11/2012
dah pandai berjalan sendiri tanpa bantuan 5 -7 tapak


BIODATA AMMAR

Nama:Muhammad Ammar Amsyar

DOB:29 April 2015
Masa:3:42 pagi
Berat:2.96 kg
Panjang:50 cm

1 Bulan
Berat: 4.4 kg
Panjang: 53 cm
Status: Tidur je

2 Bulan
Berat: 5.6 kg
Status: Pandai senyum,nak main,tgk tv

3 Bulan
Berat: 6.4 kg
Status: hisap jari,gelak besar,membebel,tgk tv

4 Bulan
Berat 7.6kg
Status:Pandai mengering,angkat tgn ketika menyiarap dan undur smpai pusing 180 darjah


Related Posts with Thumbnails

hari pertama dilahirkan

1 bulan

2 bulan